Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Turbo

Τμήματα

Aνδρικά μαγιό (482)

Ανδρικά παπούτσια (12)

Ανδρικά ρούχα (1)

Γυναικεία μαγιό (486)

Γυναικεία παπούτσια (4)

Εξοπλισμός (187)

Παιδικά μαγιό (386)

Παιδικά παπούτσια (6)

Πισίνες (1)

Προπόνηση (20)

Τσάντες (34)

Όλα ( Turbo )

Σχετικά με Turbo

Η Turbo ιδρύθηκε το 1959. Μετά από περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στον κόσμο των θαλάσσιων σπορ.
Το Turbo θεωρείται μία από τις σημαντικότερες μάρκες σε αθλήματα όπως κολύμβηση, θαλάσσιο ποδόσφαιρο ή τρίαθλο. Τα ενδύματα και τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από τους κατόχους παγκόσμιων ρεκόρ και τις εθνικές ομάδες.
Η ανταγωνιστικότητα είναι η ενέργεια που μας οδηγεί να συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να βελτιώνουμε καθημερινά. Κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όσους θέλουν να απολαύσουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τον καλύτερο σχεδιασμό.
Λόγω της απόλυτης δέσμευσής μας, το Turbo έχει γίνει παγκόσμια μάρκα στο Water Polo και το κολύμπι.
Η ηθική μας βασίζεται στο σεβασμό στο τοπικό εμπόριο και επομένως όλα τα μαγιό μας κατασκευάζονται στην Ισπανία.
Γίνετε μέλος της ομάδας Turbo και πηδώντας στην πισίνα μαζί μας. #TeamTurbo

Κλείσιμο