`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Aquasphere

Aquasphere Energize Training

  • Aquasphere Energize Training
  • Aquasphere Energize Training

Aquasphere Energize Training

Tuotekuvaus Aquasphere Energize Training

Sisältävät ominaisuuksia speedsuit, jotka on suunniteltu maksimoimaan nopeus ja tehokkuus aikana uida, Energize TriSuit on suunniteltu kuljettamaan läpi pyörä ja ajaa. Suunniteltu erityisesti Sprint ja Olympic matkan triathlon n, anatominen muotoiltu paneelien tavoitteet erityisiä ydin lihaksia ja tarjoaa mukavan, istuvuuden.


Mukavat silikoniset jalka kahvat estävät ajaa ylös

Vetoketjullinen takatasku helppo säilyttää ja pääsy ravinto

Bioaktiivisia Fleece Chamois

Vettä hylkivä

Antibakteerinen

Comfort - bike

Huomaamaton - run

Tekniset tiedot / Technologies:

Rele Compression featuring Dynamix - Rele Compression alue oli suunniteltu suojaamaan keskeisiä lihaksia ja parantaa suorituskykyä. Hyödyntämällä Aqua Sphere: n Dynamix korkea puristus tekstiili-, Energize alue tarjoaa aktiivista hyödyntämistä aikana uida, mikä parantaa pyörä ja ajaa suorituskykyä. Uinti on luonnollinen muoto aktiivista hyödyntämistä, koska se rauhoittaa ja vähentää lihaskudoksen tulehdus. Lisääminen puristus puku uima harjoitus edelleen aids toipuminen rajoittamalla ydin lihasten tärinää ja parantaa tehokkuutta virtaviivaisempi elin.


Aquasphere Energize Training on tuote, jonka löydät Lahkeelliset uimapuvut kategoriasta, Naisten uimahousut:sta, omasta uintiverkkokaupastasi, swiminn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista swiminn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Aquasphere Energize Training:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa uinti:n harrastamiseen.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje