`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Aquasphere

Aquasphere Ergoflex

Aquasphere Ergoflex

  • Aquasphere Ergoflex
  • Aquasphere Ergoflex
  • Aquasphere Ergoflex

Aquasphere Ergoflex

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Aquasphere Ergoflex

ErgoFlex-kädensijan innovatiivinen rakenne yhdistää jäykät polypropeeni- "luut" pehmeään ja joustavaan kumirunkoon, joka tarjoaa vastustuskykyä ja samalla tuntuu vedestä. ErgoFlex-padon Ergonominen ääriviiva on suunniteltu jäljittelemään käden muotoa ja mahdollistaa käden asennon mikrokorjaukset aivohalvauksen vetovaiheen aikana. Veden lisääntynyt "tunne" merkitsee lisääntynyttä aivohalvaustaitoa, kun meloa poistetaan. Leveä käsihihna on säädettävissä räätälöityyn sovitukseen, ja se voidaan poistaa vain lisävarusteena saatavan sormenkäyttöön. Sylinterin kumikehys tekee siitä turvallisen käyttää myös useilla keittimillä yhdellä kaistalla.

Ominaisuudet:

”Bones” tarjoaa rakenteen, kun taas kumirunko ylläpitää joustavuutta ja tuntea vettä

Muotoiltu sovitus jäljittelee oikeaa kädensijaa

Kumirunko tekee melasta turvallisen käytettäväksi useiden uimareiden kanssa yhdellä kaistalla

Leveä, säädettävä käsihihna sovitusta varten


Tunnetko jo kaikki Aquasphere Ergoflex:n ominaisuudet? swiminn:ssa, valikoimme uintituotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Kuntouintituotteita, tsekkaa koko Evät valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Aquasphere, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien uinti asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Aquasphere Ergoflex

Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukavuus

-

Tämä tyynyjen malli on erittäin mukava myös sen joustavuuden ansiosta, koska huoltoväreillä ne eivät leikkaa ranteessa, kuten muutkin mallit todella tyytyväisiä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje