`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Aquasphere

Aquasphere Ergoflex

Aquasphere Ergoflex

  • Aquasphere Ergoflex
  • Aquasphere Ergoflex
  • Aquasphere Ergoflex

Aquasphere Ergoflex

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Aquasphere Ergoflex

ErgoFlex-kädensijan innovatiivinen rakenne yhdistää jäykät polypropeeni- "luut" pehmeään ja joustavaan kumirunkoon, joka tarjoaa vastustuskykyä ja samalla tuntuu vedestä. ErgoFlex-padon Ergonominen ääriviiva on suunniteltu jäljittelemään käden muotoa ja mahdollistaa käden asennon mikrokorjaukset aivohalvauksen vetovaiheen aikana. Veden lisääntynyt "tunne" merkitsee lisääntynyttä aivohalvaustaitoa, kun meloa poistetaan. Leveä käsihihna on säädettävissä räätälöityyn sovitukseen, ja se voidaan poistaa vain lisävarusteena saatavan sormenkäyttöön. Sylinterin kumikehys tekee siitä turvallisen käyttää myös useilla keittimillä yhdellä kaistalla.

Ominaisuudet:

”Bones” tarjoaa rakenteen, kun taas kumirunko ylläpitää joustavuutta ja tuntea vettä

Muotoiltu sovitus jäljittelee oikeaa kädensijaa

Kumirunko tekee melasta turvallisen käytettäväksi useiden uimareiden kanssa yhdellä kaistalla

Leveä, säädettävä käsihihna sovitusta varten


Aquasphere Ergoflex:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Evättuotteita Kuntouinti kategoriastamme omasta uinti verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Aquasphere-tuotteita swiminn:ssa, löydät laajan valikoiman uintituotteita, joista voit olla kiinnostunut. Aquasphere on sitoutunut kehittämään ja parantamaan uintikokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Aquasphere Ergoflex

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Aquasphere ergoflex

-

On valitettavaa, että kiinnitettävä nauha on siirretty eikä sovi, koska se riittää meloa varten.

Arvostelu

-

Kaiken kaikkiaan pidin siitä, mitä toin. Se oli nopeampaa kuin odotin

Ihanteellinen tekniseen koulutukseen

-

Käytän näitä tyynyjä indeksointitekniikan parantamiseksi (yhdessä uima-altaan pojan kanssa jaloissa). Suuret, joustavat tyynyt osoittavat sitten kaikki virheet. Arvostan näitä tyynyjä enkä halua enää tehdä ilman niitä. Toimitus oli nopeaa. Kaikki on hyvin.

Mukavuus

-

Tämä tyynyjen malli on erittäin mukava myös sen joustavuuden ansiosta, koska huoltoväreillä ne eivät leikkaa ranteessa, kuten muutkin mallit todella tyytyväisiä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje