`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Arena

Arena Makimurax

Arena Makimurax

Arena Makimurax

  • Arena Makimurax
  • Arena Makimurax
  • Arena Makimurax
  • Arena Makimurax

Arena Makimurax

Tuotekuvaus Arena Makimurax

Paneelit pastelli väriä kummallakin puolella, määritellä ja kohteliaisuus vyötärö.


Sisäänrakennettu rintaliivit tarjoaa tukea ja tehostaminen samalla pehmustettu, säädettävä (twin väri) hihnat tarjoavat mukavuutta ja helpotusta toivottuja olkapää painetta. Kiitos Sensitive kankaat vatsa madaltuminen silmän ja kehon muotoiluun rakentaminen jätä sileä, muodokas siluetti.


Kaikkina aikoina valvonnan takaamiseksi, hengittävyys, kestävyys ja ennennäkemättömän mukavuuden. Hihna takaisin tarjoaa optimaalisen tuen ja ergonominen istuvuus. Tyylikkäät hopea logo istuu keskellä rinnassa.Tekniset tiedot:


Koostumus:


- 80% Polyamidia


- 20% elastaania


- Kangas: EMBRACE POWER ®


- Suunnittelu: Panel


- Back: Bodylift-hihna


Oletko kiinnostunut Arena Makimurax:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla swiminn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Arena Makimurax:sta tuotekuvauksineen yms. Arena on yksi parhaista uintimerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Naisten uimahousuttuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje