`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Arena

Arena May Low

Arena May Low

Arena May Low

Arena May Low

  • Arena May Low
  • Arena May Low
  • Arena May Low
  • Arena May Low
  • Arena May Low

Arena May Low

Tuotekuvaus Arena May Low

Tämä naisellinen uimapuku imartelee ja parantajia kehon, kiitos alhaisen jalka leikattu ja romahtaessa pääntie ... Ihanteellinen ahkerassa käytössä! Arena logo sijoitetaan vasen lonkka.


Waternity kangas sopii ja tuntuu täydellinen, tarjoaa maksimaalisen klooria ja auringonvaloa vastus, alhainen veden imeytyminen ja kestävyyttä.Tekniset tiedot:


- Koostumus: 53% polyesteri 47% Poly Buthylene Theraflate


- Materiaali: Waternity


- LOOK: SolidTekniikka:


Tasapainottamalla vankka ominaisuudet polyesteri luonnollinen venytys ominaisuuksia PBT, Waternity ® tarjoaa maksimaalisen vastustusta klooria ja auringonvaloa hajoaminen silti tuntuu pehmeältä koskettaa.


Kestävä piirteitä polyesterin sekoitus edistää myös Waternity ®: n kykyä säilyttää muotonsa ja värinsä jatkuvaan käyttöön. Koska Waternity ® kuivuu nopeammin kuin perinteiset materiaalit, se tekee käyttäjät viihtyvät sekä sisään ja ulos vettä.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään swiminn:ssa, omassa uintivarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Uimapuvuttuotteita suoraan Arena:lta. Kysy meiltä lisää uintituotteista, kuten Arena May Low, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Halusi paljon

-

Etsin paljon tätä Arena-mallia, minulla on sininen malli monien vuosien ajan, käytti paljon, oli aika vaihtaa se. Nyt heillä oli vain musta, olen niin onnellinen, että löysin sen uima-altaasta, että minkä värinen tahansa olisin ottanut sen

Uimapuku

-

Mega istuu täydellisesti ja on täysin tyydyttävä kloorille.

Erinomainen

-

Yli täyttää odotukset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje