`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Arena

Arena Solid

Arena Solid

Arena Solid

Arena Solid

Arena Solid

Arena Solid

  • Arena Solid
  • Arena Solid
  • Arena Solid
  • Arena Solid
  • Arena Solid
  • Arena Solid
  • Arena Solid

Arena Solid

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Arena Solid

Your vesiympäristön urheilija tekee ennätysajassa meidän Solid shortsit. Tämä poikien uimapuku on seasonless tyyli luotu tiimimme kokoelma. Valmiit nimemme valkoinen ja klassinen kirjasintyyppi, se on perimmäinen yhtenäinen uimaan koulun ja intensiivisen käytön. Valittavana on useita kiinteiden värejä.

Ominaisuudet:

Materiaalit ovat avainasemassa vanhemman hyväksytty lasten uimahousut. Meidän MaxLife kangas on erittäin klooria kestävä ja säilyttää muotonsa uimaan jälkeen uimaan. Sinä ja läheisillesi arvostavat tätä tekstiili hämmästyttävä ominaisuudet: sileä, pilleri kestävä, istuvuuden ja nopeasti kuivuva.

Suunnittelu + Fit: Meidän tugless poikien uimapuvut supistetaan häiriötekijöistä ja epämukavuutta. Nämä shortsit mitata 22 cm pitkä, joka kattaa puolivälistä vyötäröltä reiden. Sama joustavuus lyhyt lisätty kattavuus, edessä vuori ja säädettävä kiristysnauha varten räätälöidyn istuvuuden.

Tekniset tiedot:

Koostumus: 100% polyesteriä


Arena Solid:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Arena:n tuotteista ja muista uintituotteista, tsekkaa myös Lasten uimahousut tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme swiminn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Arena Solid

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje