`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Arena

Arena Tri Jammer Carbon Pro

Arena Tri Jammer Carbon Pro

Arena Tri Jammer Carbon Pro

  • Arena Tri Jammer Carbon Pro
  • Arena Tri Jammer Carbon Pro
  • Arena Tri Jammer Carbon Pro
  • Arena Tri Jammer Carbon Pro

Arena Tri Jammer Carbon Pro

Tuotekuvaus Arena Tri Jammer Carbon Pro

Tekniset tiedot:


- 52% Polyamidia


- 47% elastaania


- 1% Polykarbonaatti



Tekniikka:


Puristus kilpailu puku liittyy lisääntynyt tuki, tehokkuutta ja voimaa, mutta tehokas pakkaus voi olla rajoittava vaikutus liikkumista.


Uimari liikkeessä on myös dynaaminen muodossa monimutkaisia ​​vaatimuksia tukea ja puristus. Miten voit saada enemmän hyötyä puristus, ilman sen haittapuolia? Puristamalla uimari kovemmin ei auta!


Toimittaa läpimurto ratkaisu puristus haasteeseen, areena on sisällytetty hiilikuitu osaksi kutoa PowerSkin ® Carbon-Pro kangas.


Tunnetaan ainutlaatuisesta rakenteellisia ja mekaanisia ominaisuuksia, hiilikuitu lukitsee milloin ja missä kriittinen venytys taso on saavutettu, säilyttäen puvut elastisuutta.


Tämä tarjoaa ylösajo puristus näistä erityispiirteistä ruuhkauttivat alueilla, lisäämällä tukea ja valvontaa, missä ja milloin niitä tarvitaan vahingoittamatta uimareita liikkuvuutta.


Ei yhteensopiva EE.UU kilpailusääntöjen


Arena Tri Jammer Carbon Pro:een kuuluu Arena:n takaama valmistajan takuu. Arena:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme uintituotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. swiminn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten uimahousut tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Puvuttuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Tämä artikkeli on mies?

-

Tämä artikkeli on mies?

asiantuntijamme vastaavat

Huomenta, tämä artikkeli on naisille. Terveisiä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje