`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Blueseventy

Blueseventy Helix Thermal

Blueseventy Helix Thermal

Blueseventy Helix Thermal

Blueseventy Helix Thermal

Blueseventy Helix Thermal

Blueseventy Helix Thermal

  • Blueseventy Helix Thermal
  • Blueseventy Helix Thermal
  • Blueseventy Helix Thermal
  • Blueseventy Helix Thermal
  • Blueseventy Helix Thermal
  • Blueseventy Helix Thermal
  • Blueseventy Helix Thermal

Blueseventy Helix Thermal

Tuotekuvaus Blueseventy Helix Thermal

Kylmä vesi voi vie sanattomaksi. Märkäpuvun shouldnt. Alkaen todistettu Ennennäkemätöntä suorituskyky meidän lippulaiva Wetsuit, Helix on parannettu Frigid toimitusehdot. Valmistettu anatomiset kuviointi, Parannettu sisustus Rakentaminen ja laadukkaita Liner täyttää laitteen tiukimmat raskausarville ja kestävyys. Thermal Helix eroaa Standardimalli, että se on täysin vuorattu Meidän Mid Weight Zirkonium Jersey joka parantaa Lämpöä verrattuna tavanomaiseen Jersey. Tämä ainutlaatuinen Liner kuivuu nopeasti, Minimoi Paino ja tarjoaa erinomaiset Flex. Thermal Helix on rakennettu pitkäaikainen High Grade Perinteiset YKK joka antaa Solo Uimarit helppous Getting omiin Suit. Todistetusti Tst Paneelit maksimoida liikkuvuus koko hartiat, käsivarret ja rintakehä. Muita ominaisuuksia ovat Kestävä Scs pinnoite ja piilotettu Key Loop. Kaikki saumat on Triple Laminoitu, Blind pisteli Sisäisesti Taped suurilla Stress Areas.

Ominaisuudet:

Zirkonium: Full Internal Orange Zirkonium Jersey Vähentää vedenimeytyminen ja suojaa Lämpöhäviö.

Honeycomb KYYNÄRVARRET Paneelit: Thermal Helix on täyden Neopreeni Saalis Panel maksimoida lämpöä ranteissa.

Standard Zipper: Thermal Helix Käyttää Meidän Industry Standard Zipper With uusittu laskenut Collar. Meidän Kaareva suljentaläppä Vähentää Taka Collar Korkeus parantaminen mukavuus.

Vääntö Stretch Technology (TST): erillisten Blue paneelit Helix on päivitetty Silver Premium Yamamoto 40 Cell. Sauma Lines on eliminoitu vapauttaa hartialihakseen tarjoamaan erinomaista Arm ja lapa liikkuvuus.

Fit Paneelit: Body Mapped Sukupuoli Erityiset 3mm sivupaneelit parantaa Fit And Compliment vartalon ja takajalka Buoyancy Paneelit parantaa Body Rotation.

VO2 Rinta Panel: uudelleensuunniteltu Split Chest Construction luonnollisesti ja anatomisesti korostaa Keuhkot, tuottaminen optimaalista määrää Buoyancy maksimoi Stretch hengityksen aikana.

Noste: Helix on rakennettu 5 5 4 Pattern, Keskittäminen Core noste nostaa kannassa lantion suhteessa muualle elimistöön. Rinnassa ja Torso Paneelit Käytä Super Buoyant 5mm Yamamoto Aerodome jotka pitävät Hips High And tehostavat Downhill Uima kannan.


Älä odota enää ostaaksesi Blueseventy Helix Thermal reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, swiminn:sta löydät myös muita Märkäpuvut miesten tuotteita Märkäpuvut kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Blueseventy Helix Thermal ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Märkäpuvut miesten tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Manuaali

Ominaisuudet Blueseventy Helix Thermal

Suositeltava käyttötarkoitus
Suositeltu taso
Vaatetyyppi
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje