`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Crocs

Crocs Classic Unisex

Crocs Classic Unisex

Crocs Classic Unisex

  • Crocs Classic Unisex
  • Crocs Classic Unisex
  • Crocs Classic Unisex
  • Crocs Classic Unisex

Crocs Classic Unisex

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Crocs Classic Unisex

Crocs Classic pitää jalat mukava koko päivän. Crocs Classic on kevyt tukkia valinta miehille ja naisille. Ergonominen, italialainen design nämä kengät mahdollistaa jalka taipua helposti ja laajentaa luonnollisesti maksimaalisen mukavuuden.


Kuten Crocs alkuperäinen puukenkiä, nämä helposti päälle helposti pois rento puukengät ovat tilavia. Mutta Crocs Classic tukkii mahtuu hieman tiukasti-ei niin paljon heiluminen teidän kävellä.


Crocs yksinomainen Croslite materiaali tekee helppo mukavasti näiden rannalla tukkii mahdollista. Ranta ja vesi-ominaisuuksia Crocs Classic kuuluvat ilmanvaihto päälle ja ympärille toebox valua pois vesi ja roskat.


Croslite pohjallinen muotoutuu jalka mukautetun sovi erinomainen Arch tukea. Croslite materiaali tarjoaa lisäetuja ovat hajuttomia tekee Crocs Classic suuri kuin vesi kengät.


Ottaa ratkaiseva askel! Ostaa pari Crocs Classic, täydellinen kenkä rannalta tai veneestä.


Löydä etsimäsi Crocs Classic Unisex verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Miesten kengättarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Clog-kengät:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan swiminn:sta.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Croques klassinen gr 45-46

-

Se on jo toinen parini. Rakastan näitä "rumaita tohveleita" enemmän kuin mitään. Minulla on edelleen "ensimmäisiä" ja ne ovat edelleen kunnossa! Vain musta väri on muuttunut hieman harmaaksi. Superlaatu ja nyt edulliseen hintaan. Hienoa!

Crocs klassinen unisex 42-43

-

alkuperäisiä krokkoja! tuntuu erittäin pehmeältä ja mukavalta..hinta oli kunnollinen.Kiitos!

Suuri

-

Rehellisesti, se ei ole edullinen, mutta se kaikki kannattaa! Kumin laatu on poikkeuksellista!

Luotettava

-

Suuri kuten tavallista ... mukavuus, turvallisuus ja kestävyys

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje