`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Crocs

Crocs Classic

Crocs Classic

Crocs Classic

Crocs Classic

  • Crocs Classic
  • Crocs Classic
  • Crocs Classic
  • Crocs Classic
  • Crocs Classic

Crocs Classic

Tuotekuvaus Crocs Classic

Crocs Classic pitää jalat mukava koko päivän. Crocs Classic on kevyt tukkia valinta miehille ja naisille. Ergonominen, italialainen design nämä kengät mahdollistaa jalka taipua helposti ja laajentaa luonnollisesti maksimaalisen mukavuuden.


Kuten Crocs alkuperäinen puukenkiä, nämä helposti päälle helposti pois rento puukengät ovat tilavia. Mutta Crocs Classic tukkii mahtuu hieman tiukasti-ei niin paljon heiluminen teidän kävellä.


Crocs yksinomainen Croslite materiaali tekee helppo mukavasti näiden rannalla tukkii mahdollista. Ranta ja vesi-ominaisuuksia Crocs Classic kuuluvat ilmanvaihto päälle ja ympärille toebox valua pois vesi ja roskat.


Croslite pohjallinen muotoutuu jalka mukautetun sovi erinomainen Arch tukea. Croslite materiaali tarjoaa lisäetuja ovat hajuttomia tekee Crocs Classic suuri kuin vesi kengät.


Ottaa ratkaiseva askel! Ostaa pari Crocs Classic, täydellinen kenkä rannalta tai veneestä.


swiminn:ssa näytämme sinulle kaikki Crocs:n Classic:n ominaisuudet. uintiverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Crocs Classic tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Crocs Classic ja voit hyödyntää muita uintivarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Crocs

-

Laadukas tuote!

Hyvää vastinetta rahalle

-

Hyvä tuote

Suuri vastinetta rahalle

-

Erittäin hyvä vastine rahalle, ostaisin ne uudelleen, vaikka nyt erilainen väri. Koot oikein.

Erinomainen

-

erinomainen tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje