`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Finis

Finis Swimmers Junior

  • Finis Swimmers Junior
  • Finis Swimmers Junior

Finis Swimmers Junior

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Finis Swimmers Junior

Get swimming! The swim snorkel is a swimming accessory that will make beginners feel safer, and improve efficiency when training at advanced levels. 

Finis Swimmers Junior:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Snorkkelittuotteita Kuntouinti kategoriastamme omasta uinti verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Finis-tuotteita swiminn:ssa, löydät laajan valikoiman uintituotteita, joista voit olla kiinnostunut. Finis on sitoutunut kehittämään ja parantamaan uintikokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen

-

Erinomainen tuote. Erittäin hyvä niille, jotka kouluttaa uinnin. Mukava ja helppo käyttää.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje