`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Funkita

Funkita Black Short

Funkita Black Short

  • Funkita Black Short
  • Funkita Black Short
  • Funkita Black Short

Funkita Black Short

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Funkita Black Short

Keskipitkä Lyhyt tehty veistää kehon. Valmistettu hengittävä Italian kangasta, kaksikerroksiset vyötärö takaisin vetoketjullinen tasku ja FK heijastava logo. Täydellinen nitoa lisätä aktiivisen vaatekaappi.

Oletko kiinnostunut Funkita:n Black Short:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla swiminn:n valikoimassa, omassa uinti verkkokaupassasi. Meiltä swiminn:lta löydät suuren valikoiman Funkita-merkkisiä uinti varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Funkita Black Short vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt swiminn:n laajaan valikoimaan uinti varusteita.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje