`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Funky trunks

Funky trunks Kickboard

Funky trunks Kickboard

Funky trunks Kickboard

  • Funky trunks Kickboard
  • Funky trunks Kickboard
  • Funky trunks Kickboard
  • Funky trunks Kickboard

Funky Trunks Kickboard

Tuotekuvaus Funky trunks Kickboard

Funky Trunks & Funkita Kickboard tekee pelätystä potkuesityksestä kannettavan värivalikoiman ja mukavan suunnittelun ansiosta. Harjoittelua varten: kehittää jalkojen ja ydinvoimaa. Ihanteellinen vaahdotus vähentää hartioihin ja liikkuvuuteen. Saatavana eri väreillä koulutuksen elvyttämiseksi. Valmistettu kestävästä EVA-vaahdosta, joten se kestää ja kestää! Kickboard on 42cm korkea, 27cm leveä ja 3,5cmKiitos LABYRINTH®, erityinen akustinen labyrintti, jolla on voimakas
paksu.Kiitos LABYRINTH®, erityinen akustinen labyrintti, jolla on voimakas
Kiitos LABYRINTH®, erityinen akustinen labyrintti, jolla on voimakas


Osta Funky trunks Kickboard markkinoiden halvimmalla hinnalla! uinti verkkokauppamme, swiminn, tekee unelmistasi totta! Löydä Kuntouinti lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Funky trunks Kickboard:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset uinti kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Funky trunks Kickboard

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje