`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Funky trunks

Funky trunks Kickboard

Funky trunks Kickboard

Funky trunks Kickboard

  • Funky trunks Kickboard
  • Funky trunks Kickboard
  • Funky trunks Kickboard
  • Funky trunks Kickboard

Funky Trunks Kickboard

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Funky trunks Kickboard

Funky Trunks & Funkita Kickboard tekee pelätystä potkuesityksestä kannettavan värivalikoiman ja mukavan suunnittelun ansiosta. Harjoittelua varten: kehittää jalkojen ja ydinvoimaa. Ihanteellinen vaahdotus vähentää hartioihin ja liikkuvuuteen. Saatavana eri väreillä koulutuksen elvyttämiseksi. Valmistettu kestävästä EVA-vaahdosta, joten se kestää ja kestää! Kickboard on 42cm korkea, 27cm leveä ja 3,5cmKiitos LABYRINTH®, erityinen akustinen labyrintti, jolla on voimakas
paksu.Kiitos LABYRINTH®, erityinen akustinen labyrintti, jolla on voimakas
Kiitos LABYRINTH®, erityinen akustinen labyrintti, jolla on voimakas


Tutustu nyt uinti valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Funky trunks-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. swiminn:sta, omasta uinti verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Funky trunks tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Funky trunks Kickboard. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Funky trunks Kickboard

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin hyvä

-

Erittäin tiheä lauta ja näyttää erittäin kestävältä

Erittäin tilava

-

Täydellinen. Se näyttää kovalta ja siinä on hyvät saumat ja vahvikkeet. Erittäin suositeltavaa tallentaa minkä tahansa urheilun materiaalia

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje