`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Liquidfire Power XT Lady Open Back

  • Head Liquidfire Power XT Lady Open Back
  • Head Liquidfire Power XT Lady Open Back

Head Liquidfire Power XT Lady Open Back

Tuotekuvaus Head Liquidfire Power XT Lady Open Back

Polvipituinen puku, joka on valmistettu Liquid Power -teknologiasta, joka tarjoaa korkean puristuksen, erinomaisen klooriresistenssin ja parannetun muodonpidon käytettävän kankaan ansiosta. FINA hyväksyi. Teflon-pinnoite lisää liukumista ja estää veden imeytymistä, joka pitää puvun kevyenä ja tukee nopeaa kuivumista.

Tekniset tiedot:

FINA: hyväksytty

Leikkaa: polven jalan leikkaus

Takaisin Cut: Elite Back

Materiaali: Nestemäinen teho


Head Liquidfire Power XT Lady Open Back:een kuuluu Head:n takaama valmistajan takuu. Head:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme uintituotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. swiminn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten uimahousut tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Legsuitstuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Head Liquidfire Power XT Lady Open Back

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
FINA-hyväksytty
Rintamerkki tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje