`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Liquidfire Power XT Lady Open Back

  • Head Liquidfire Power XT Lady Open Back
  • Head Liquidfire Power XT Lady Open Back

Head Liquidfire Power XT Lady Open Back

Tuotekuvaus Head Liquidfire Power XT Lady Open Back

Polvipituinen puku, joka on valmistettu Liquid Power -teknologiasta, joka tarjoaa korkean puristuksen, erinomaisen klooriresistenssin ja parannetun muodonpidon käytettävän kankaan ansiosta. FINA hyväksyi. Teflon-pinnoite lisää liukumista ja estää veden imeytymistä, joka pitää puvun kevyenä ja tukee nopeaa kuivumista.

Tekniset tiedot:

FINA: hyväksytty

Leikkaa: polven jalan leikkaus

Takaisin Cut: Elite Back

Materiaali: Nestemäinen teho


Haluatko lisää uinti tuotteita Head:lta? swiminn:sta, omasta uintiverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman uintituotteita, kuten Head Liquidfire Power XT Lady Open Back. Tällä hetkellä Head Liquidfire Power XT Lady Open Back on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki uintivarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Head Liquidfire Power XT Lady Open Back

FINA-hyväksytty
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje