`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head swimming

Head swimming Diamond 5

  • Head swimming Diamond 5
  • Head swimming Diamond 5

Head Swimming Diamond 5

Tuotekuvaus Head swimming Diamond 5

Tekniikka:


NESTE LITE:


Suunnittelimme LiquidLite asiakkaille, jotka haluavat olla laajempi valikoima tyylejä ja leikkauksia, eloisia värejä ja tulostaa, pehmeä ja silkkinen kosketus ja verrattoman tukevat parantaa kehon muodon.


Kangas:


Nylon & Lycra:


Ultimate mukavuutta ja tyyliä parantaa luonnollinen muoto kehossa. Erittäin joustava materiaali tekee puvun istuvuus kuin toinen iho ja antaa UV-suojan.


Tärkeimmistä ominaisuuksista ovat kirkkaita värejä, niin värjätyt kankaat ja tulosteita. Kangas on silkkinen kosketus ja erinomainen hengittävyys. Kestää pilling, jopa hankaavia pintoja ympäri allasta.


SILKY TOUCH:


- Pehmeä ja silkkinen kosketus


- Elastinen


- Sopii täydellisesti


- Erinomainen hengittävyys


Head swimming Diamond 5 on tuote, jonka löydät Uimahousut kategoriasta, Lasten uimahousut:sta, omasta uintiverkkokaupastasi, swiminn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista swiminn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Head swimming Diamond 5:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa uinti:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Head swimming Diamond 5

FINA-hyväksytty
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukavuus

-

Erittäin mukava ja nopeasti kuivuva tuote

Super uudelleen

-

suuri hinta / Toimitus kesti hieman pitkä Order jälleen - palaamassa myös toimii hyvin

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje