`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head swimming

Head swimming Racing Tank

Head swimming Racing Tank

Head swimming Racing Tank

Head swimming Racing Tank

  • Head swimming Racing Tank
  • Head swimming Racing Tank
  • Head swimming Racing Tank
  • Head swimming Racing Tank
  • Head swimming Racing Tank

Head Swimming Racing Tank

Tuotekuvaus Head swimming Racing Tank

Tank tehty Liquid Power-teknologia tarjoaa korkean puristus, erinomainen klooria vastarinnan ja ja tehostetun muodon pysyvyys johtuu "Power" kankaan.


Teflon-pinnoite lisää luistoa ominaisuuksia ja estää veden imeytymisen joka pitää puvun kevyt ja tukee nopeasti kuivuva.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Head swimming Racing Tank:n! swiminn:ssa kaikilla Naisten uimahousut tuotteillamme on täysi Head swimming:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi uintiverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista uintiyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Head swimming Racing Tank kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upeat kilpa-uimapuvut, väärä koko!

-

Todella kaunis, kevyt materiaali. Valitettavasti tilattu väärä koko (IT 34), koska kokotaulukkoa ei ymmärretty - olen 160cm ja 47kg. Uudelleenjärjestetty (IT 38) sinisellä ja vihreällä, joten sormet ylittivät sen oikean mitoituksen.

Mitoitus

-

Hyvä uimapuku, hyvät materiaalit, mutta oikean koon löytäminen on hyvin vaikeaa, koska mikään koko ei vastaa sen kokoa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje