`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

iQ-Company

iQ-Company ABC Bag Bites Black

  • iQ-Company ABC Bag Bites Black
  • iQ-Company ABC Bag Bites Black

iQ-Company ABC Bag Bites Black

Tuotekuvaus iQ-Company ABC Bag Bites Black

Vuosikymmenten kokemus on kaikissa iQ Laukut.


Tinkimätön kokoelmia kestävyys, muotoilu ja toimivuus trimmataan ja hyötyä tiiviissä vuorovaikutuksessa sukeltajien ja urheilu vähittäismyyjät.


Yksittäisten ratkaisu musta laukku potpuri.


Koko: 27 x 9 x 7/68 x 23 x 17 cm

Paino: 18 oz

Materiaali: 100% polyesteri, 600 denierin


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun iQ-Company ABC Bag Bites Black:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Räpylälaukut kokoelmasta, uinti kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. swiminn:stä löydät parhaat uinti tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Uimakassit:n upeita tarjouksia.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Viikoittainen käyttö, erittäin laatu

-

Meillä on ollut tämä laukku useita vuosia ja sitä käytetään intensiivisesti. (5 kg: n kanssa, lyijy laukussa, ei ongelmaa) Hyvä laatu, näyttää silti uudelta vuosien jälkeen. Osti myös yhden pojalle.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje