`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

iQ-Company

iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii

iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii

iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii

  • iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii
  • iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii
  • iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii
  • iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii

iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii

Tuotekuvaus iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii

Snorklaajat menossa rannalle… tarvitset neljä käsivarret päästäksesi pyydyksesi suosikki snorkkeli sivustoosi. Käytä tätä snorkkelilaukkua helpottaaksesi kaikkien varusteidesi kuljettamista.

Kätevä laukku snorkkelivarusteiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Erillinen vetoketjullinen etutasku lompakkon, aurinkolasien jne. Säilyttämiseen. Kaksi säädettävää olkahihnaa, jotta sitä voidaan käyttää reppuna.

Sivukannenkahva ja verkon sisäosat tuuletusta varten. Valmistettu kestävästä 600 denier-kankaasta tukevalla vetoketjulla.


Ominaisuudet:

Ympäristöystävällinen EVA-pinnoite

Erittäin kevyt käyttämällä innovatiivisia materiaaleja

kestävä iQ-laatu

72 x 26 x 18 cm


swiminn:ssa näytämme sinulle kaikki iQ-Company:n ABC Bag Bites Hawaii:n ominaisuudet. uintiverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin iQ-Company ABC Bag Bites Hawaii ja voit hyödyntää muita uintivarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin kaunis ja käytännöllinen

-

Mukava käyttää, kaikki sopii: evät, lasit. pyyhe ... Lompakko- ja matkapuhelinosasto ... Täydellinen!

Käytännöllinen ja kaunis

-

Erittäin mukava laukku, sopii kaikkeen ja mukava kantaa. Täydellinen snorklaukseen tai uintiin.

Suuri laukku snorklausta

-

Suuri laukku, valmistettu vahvaa kestävästä materiaalista. Kokeilin pussin pitkä matka ja se sopii minun pitkä snorklaus evät helposti, 2 naamarit ja 2 snorkkeli, plus joukko muita juttuja. Suositellaan snorklausta pyydyksiä.

Erinomainen bag

-

Erinomainen laatu pussiin. Ostin tämän laukun minun snorkkeli laitteita viime vuonna ja osti toisen tyttärelleni. Kaikki sopii sisällä hienosti

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje