`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Jaked

Jaked Cruise

Jaked Cruise

  • Jaked Cruise
  • Jaked Cruise
  • Jaked Cruise

Jaked Cruise

Tuotekuvaus Jaked Cruise

Yksiosainen kontrastin insertit ja putkistot. Takaisin ristissä olkaimet paremmin vapaata liikkuvuutta. 3D silikoni kontrasti tulosta. High-tech aktiivinen urheilu kangasta.Specificationes:


- Kangas: aktiivinen urheilu


Tällä hetkellä, Jaked Cruise tuotetta on saatavilla swiminn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Jaked-merkkisiin uinti tuotteisiin, joita uinti verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Uimapuvut kokoelman malleilla. swiminn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Lasten uimahousut-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat uinti-tuotteet.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje