`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Jaked

Jaked Jkatana Jammer

Jaked Jkatana Jammer

Jaked Jkatana Jammer

Jaked Jkatana Jammer

  • Jaked Jkatana Jammer
  • Jaked Jkatana Jammer
  • Jaked Jkatana Jammer
  • Jaked Jkatana Jammer
  • Jaked Jkatana Jammer

Jaked Jkatana Jammer

Tuotekuvaus Jaked Jkatana Jammer

Jammer-miesten kilpailupuku soveltuu urheilukilpailuihin.

Kätevä ja mukava, se on suunnitellut JAKEDin tutkimus- ja kehitystyölaboratorioiden insinöörit, jotka harjoittavat usein harjoittelua.

Alan uusien suuntausten seurauksena miesten Jammer-puku on valmistettu yhdestä colur-kudoksesta, joka veden kanssa kosketuksiin joutuessaan antaa valoa ja iriskiä heijastuksia.

Jammer-kilpailupuku, joka on valmistettu 100% bi-elastisesta ja erittäin kevyestä matetriasta (145 gr m2), syntyi miehelle, joka haluaa aina olla eturintamassa.

Kankaan eriytetty puristus on optimoitu tarttumaan kehoon kevyesti, saavuttamaan maksimaalisen joustavuuden ja vähentämään kitkaa minimiin.

Tästä syystä J Lab-tutkijat ovat poistaneet langan ompeleet korvaamaan ne kuumasaumatuilla nauhoilla, joilla on korkea mekaaninen tiivistys ja jotka on määritelty hydrofobisen ACQUAsuACQUA-viimeistelyn yksinoikeudella.

Innovatiivinen tekniikka vähentää itse asiassa veden ja pään välistä kosketusaikaa, parantaen pukun ja näin ollen urheilijan suorituskykyä.


Jaked Jkatana Jammer:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Jammerittuotteita Miesten uimahousut kategoriastamme omasta uinti verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Jaked-tuotteita swiminn:ssa, löydät laajan valikoiman uintituotteita, joista voit olla kiinnostunut. Jaked on sitoutunut kehittämään ja parantamaan uintikokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Huomaa jaked jkatana

-

Super Jumissa kilpailu tarjoaa hyvän vaahdottamalla sekä erinomaisen luiston. suositeltava

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje