`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Jaked

Jaked Milano

  • Jaked Milano
  • Jaked Milano

Jaked Milano

Tuotekuvaus Jaked Milano

SLIM FIT yksiosainen kontrasti tikkaukset ja leveä aukko takaisin tehdä lyöntiä helpompaa. Extra-Comfort-kankaalla.Specificationes:


- Kangas: DARWIN


Jos haluat ostaa Jaked:n parhaita Naisten uimahousuttuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! swiminn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Jaked:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista uintituotteistamme, kuten Jaked Milano. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Jaked Milano kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Jaked Milano

FINA-hyväksytty
Uimapuvut
Rintamerkki tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Uskomaton

-

Rakastan. Se on kuvan mukainen, erittäin mukava ja ylellinen mittausten mukaan. Myös toimitus on erittäin nopeaa. Ostan ehdottomasti uudelleen heti, kun heillä on enemmän kokoja.

Hyvin

-

Kaiverrus on hämmentävä per9 erittäin hyväksi. Hyvä materiaali

Comentari

-

Bona brändi i bon materiaalia

Comentari

-

Bona brändi i bon materiaalia

Suuri puku

-

Erittäin kaunis puku, laadukas kangas ja kaunis loisteputki väri. Huomaa kokoa, katso jaksoitu taulukko. Mekko on tarpeeksi tiukka, joten jos haluat miellyttävämmän istuvuuden, on edullista tilata ylimääräinen koko.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje