`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mako

Mako Aumakua Paint Bomb

Mako Aumakua Paint Bomb

  • Mako Aumakua Paint Bomb
  • Mako Aumakua Paint Bomb
  • Mako Aumakua Paint Bomb

Mako Aumakua Paint Bomb

Tuotekuvaus Mako Aumakua Paint Bomb

(Aumakua on hawaialainen jumala, joka usein muodostaa hain ja joka rooli on suojelija.) Naisten uimapuvut leikataan ja suunnitellaan. Sinun ei tarvitse olla täydellinen keho, joka näyttää hyvältä Aumakua . Leikkaus on urheilullinen mutta naisellinen, joka tarjoaa mukavuutta ja suorituskykyä kaikissa istunnoissa. Suuri avoin taakse ja leikattu pitsin lonkan yli antaa sille tunteen melkein bikinit. Ohut hihnat mahdollistavat hämmästyttävän liikkumisvapauden ja ylläpitävät samalla suurta tukea.

Elinkaari:

Aumakua on valmistettu endurotek-materiaalista, polyesteriyhdistelmästä ja PBT: stä, joka on äärimmäisen kloorilla kestävä ja painatus on testattu perusteellisesti varmistaen värien kestävyyden ajan. Tästä syystä Aumakua on huomattava elinkaari sekä klooriresistanssin että värin vivun osalta.


Jos olet kiinnostunut Mako:n Aumakua Paint Bomb tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Naisten uimahousut tuotteet Mako-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Mako suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia uinti tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Mako Aumakua Paint Bomb jo tänään!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje