`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mako

Mako Aumakua Paint Bomb

Mako Aumakua Paint Bomb

  • Mako Aumakua Paint Bomb
  • Mako Aumakua Paint Bomb
  • Mako Aumakua Paint Bomb

Mako Aumakua Paint Bomb

Tuotekuvaus Mako Aumakua Paint Bomb

Sinun ei tarvitse olla täydellinen laitos näyttää hyvältä Aumakua. Leikkaus on urheilullinen vielä naisellinen, tarjoaa mukavuutta ja suorituskykyä kaikkiin istuntoihin.


Suuri avoin takaisin ja leikata poikki lantion puvun antaa sille tunne lähes bikinit. Ohut hihnat mahdollistavat hämmästyttävän liikkumisvapauden säilyttäen paljon tukea.


10 eri malleja, jotka sopivat kaikkiin tunnelmia!

Olemme luoneet 10 eri malleja niin, että onko youre intro tai Ulospäin voit olla varma löytää jotain makusi ja persoonallisuuttasi. Alkaen "räikeä" ja "Muzik" unohtamatta "Grey Scale" voit törröttää tai sekoitus-in riippuen mielentilaan.


Elinikä

Aumakua on valmistettu meidän Endurotek materiaalista, yhdistys polyesteri ja PBT, joka on erittäin klooria kestävä ja tulostus on testattu laajasti takaamme värinpysyvyystesti ajan. Siksi Aumakua on merkittävä elinikä, olipa kyse kloorin vastuksen ja myös elävyys väri.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Mako Aumakua Paint Bomb:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Mako Aumakua Paint Bomb:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla swiminn verkkokaupassa. Laajasta Uimapuvut valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia uintista täysin siemauksin. Nauti swiminn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje