`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mako

Mako Aumakua Union

Mako Aumakua Union

  • Mako Aumakua Union
  • Mako Aumakua Union
  • Mako Aumakua Union

Mako Aumakua Union

Tuotekuvaus Mako Aumakua Union

(Aumakua on Hawaiian jumala, joka usein on muodoltaan hain ja whos rooli on suojelijana.) Youll puhalletaan pois leikattu ja malleja meidän naisten uimapuvut Sinun ei tarvitse olla täydellinen laitos näyttää hyvältä Aumakua . Leikkaus on urheilullinen vielä naisellinen, tarjoaa mukavuutta ja suorituskykyä kaikkiin istuntoihin. Suuri avoin takaisin ja leikkaa lantion yli puvun antaa sille tunne lähes bikinit. Ohut hihnat mahdollistavat hämmästyttävän vapauden liikkua säilyttäen paljon tukea.


Käyttöikä:

Aumakua on valmistettu meidän Endurotek materiaalista, yhdistys polyesteri ja PBT, joka on erittäin klooria kestäviä ja tulostus on testattu laajasti Takaamme Värinpitävyyden ajan. Tämän vuoksi Aumakua on merkittävä elinikä, olipa kyse kloorin resistenssin ja myös elävyys väri.


Jos etsit Mako Aumakua Union:a, tänään on onnenpäiväsi. swiminn:ssa, omassa uintiverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Naisten uimahousut tuotteet. swiminn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Uimapuvut erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Uimapuvut on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje