`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mako

Mako Sandtiger Team

Mako Sandtiger Team

  • Mako Sandtiger Team
  • Mako Sandtiger Team
  • Mako Sandtiger Team

Mako Sandtiger Team

Tuotekuvaus Mako Sandtiger Team

Top vaihteluvälin puvun tuonut sinulle lähtötasona hinta £ 89 (RRP). Tarjoamme samoja värejä tätä mallia varten Sandtiger Elite puku kaksi ylimääräistä väriä (1 naaras, 1 mies)

Valmistettu Speedtek, meidän korkean suorituskyvyn vielä erityisen mukavaa materiaalia (220 g / m2) sijaitsee hydrofobinen käsittely ja litteät saumat.

Ominaisuudet:

Tri pad Elastinen Interface Tri Pad

Seuraavan sukupolven hydrofobinen käsittely

Käänteistä vetoketju miesten malli

Saatavana naisten erityinen leikkaus

tekniikka:

Physioform tecnology

desin fx

nopeus tek


Pidätkö Mako Sandtiger Team tuotteesta? Käy uinti verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Miesten uimahousuttuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki uintituotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Miesten uimahousut valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje