`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mako

Mako X Perience

Mako X Perience

Mako X Perience

Mako X Perience

  • Mako X Perience
  • Mako X Perience
  • Mako X Perience
  • Mako X Perience
  • Mako X Perience

Mako X Perience

Tuotekuvaus Mako X Perience

Meidän lähtötasona puku on valmistettu kokonaan Smoothskin neopreeni. Lisätä hydrodynamiikkaa puku ja vähentävät vastusta, käsivarret, olkapäät, vartalon ja reisien kaikki hyötyvät SCS pintakäsittely.


Tämä tuote sopii aloittelijoille tai niille, budjetti ja et löydä parempaa vastinetta rahalle puku täynnä näin paljon huomiota yksityiskohtiin missään muualla.Ominaisuudet:


Kaulus: 1.5mm pieni leikkaus kaulus ärsytyksen välttämiseksi hankausta ja painetta kurkkuun. SCS pintakäsittely.


Käsivarret ja olkapäät: 1.5mm neopreeni ja ylimääräistä notkea sisempi pelipaita mahdollistavat täydellisen vapauden liikkua. SCS pintakäsittely.


Ranteet: ranne on korkea leikkaus, jotta liukas poisto ja erittäin nopeaan siirtymiä


Torso ja reidet: 4mm neopreeni antaa lisätty nosteen ja erinomainen liukua veden. Sisäpinta on laminoitu lycra pelipaita lisää mukavuutta. SCS pintakäsittely.


Takaisin: 3mm neopreeni ja näkymätön zip minimoimaan veden pääsyn ja turbulenssi optimoiden samalla liukua veden.


Vasikat: 3mm neopreenia, joka mahdollistaa extra notkeutta, yhdistettynä korkea leikkaus mahdollistaa keventää nopeasti siirtymiä. Inner Jersey on lycra lisää mukavuutta.


Tutustu nyt uinti valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Mako-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. swiminn:sta, omasta uinti verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Mako tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Mako X Perience. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje