`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mako

Mako X Perience

  • Mako X Perience
  • Mako X Perience

Mako X Perience

Tuotekuvaus Mako X Perience

Lähtötasosi on tehty kokonaan Smoothskin neopreenista. Puseran hydrodynamiikan lisäämiseksi ja vetovoiman vähentämiseksi kädet, olkapäät, vartalo ja reisi tarjoavat lisäksi SCS-pintakäsittelyn. Tämä tuote sopii aloittelijoille tai budjetille, ja et löydä parempaa vastinetta rahalle, joka on täynnä paljon huomiota yksityiskohtiin muualla.

Ominaisuudet:

Kaulus: 1,5 mm: n alhaisen leikkauksen kaulus välttää ärsytystä hankautumisesta ja kurkun kuristuksesta. SCS-pintakäsittely.

Aseet ja olkapäät: 1,5 mm: n neopreeni ja ylimääräinen joustava sisempi jersey mahdollistavat täydellisen liikkumisvapauden.

SCS-pintakäsittely.

Ranteet: Ranne on korkealla leikkauksella, mikä mahdollistaa liukkauden poiston ja ylimääräiset nopeat siirtymät®.

Torso ja reidet: 4mm neopreeni antaa lisää kellua ja erinomaiset liukua veden läpi.

Sisäpinta laminoidaan lycra-jerseyilla lisää mukavuutta.

SCS-pintakäsittely.

Takana: 3mm neopreeni ja näkymättömät vetoketjut minimoivat veden sisääntulon ja turbulenssin samalla kun optimoidaan liukumista veden läpi.

Vasikat: 3mm neopreeni, joka mahdollistaa ylimääräisen taipuisuuden yhdessä korkean leikkauksen kanssa mahdollistaa vaaleiden nopeiden siirtymien vaalentamisen®.

Sisäinen jersey on lycra lisää mukavuutta.


Oletko kiinnostunut Mako:n X Perience:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla swiminn:n valikoimassa, omassa uinti verkkokaupassasi. Meiltä swiminn:lta löydät suuren valikoiman Mako-merkkisiä uinti varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Mako X Perience vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt swiminn:n laajaan valikoimaan uinti varusteita.

Ominaisuudet Mako X Perience

Sukupuoli
Ikä
Hihatyypit
FINA-hyväksytty
Suositeltu taso
Vetoketjun sijainti
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje