`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mares

Mares Attack Dry Bag 40L

Mares Attack Dry Bag 40L

Mares Attack Dry Bag 40L

  • Mares Attack Dry Bag 40L
  • Mares Attack Dry Bag 40L
  • Mares Attack Dry Bag 40L
  • Mares Attack Dry Bag 40L

Mares Attack Dry Bag 40L

Tuotekuvaus Mares Attack Dry Bag 40L

Kätevä kuiva olkahihnalla, ihanteelliset märkä laitteita tai vaatteita haluat suojata vedestä. Se vie hyvin vähän tilaa, kun rullalle tyhjä, joten voit aina ottaa sen mukaasi.


Tilavuus 40 litraa.


Suuri toiminnot: In käytäntö spearfishing ja vapaasukellus, erittäin toimivia tuotteita voi olla suuri parannus suorituskykyä, koska ne ovat käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä, joten voit lähestyä vettä täysin rento.


Vaativiin vapaasukeltajista: Ne, jotka vapaasukelluksen usein, myös vaativissa olosuhteissa, tarvitaan laadukkaat tuotteet, jotka tarjoavat johdonmukaisia ​​suorituskykyä. Mares on aina keskittynyt uuden teknologian ja innovatiivisia tuotteita, jotka voivat tarjota konkreettisia etuja: sen erinomaisen luotettavuuden ja suorituskyvyn ovat laajalti arvostettu paras asiantuntija ja vaativa vapaasukeltajista ja spearfisherman.


Ihanteellinen matkoilla: vapaasukeltajista ja spearfishermen tarvitsevat usein kantamaan laitteita kompaktisti optimoida matka, joten seuraavan sukupolven kalustomme on suunniteltu tekemään kaikki kohteet helppo kuljettaa. Kevyt, hydrodynamiikkaa, toiminnallisuus, ja puute komplikaatioita ovat vain muutamia ominaisuuksia esillä monia tuotteita Mares Pure Instinct linja.


Jos olet kiinnostunut Mares:n Attack Dry Bag 40L tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Uimakassit tuotteet Mares-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Mares suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia uinti tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Mares Attack Dry Bag 40L jo tänään!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje