`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mares

Mares Floating Jacket Summer

  • Mares Floating Jacket Summer
  • Mares Floating Jacket Summer

Mares Floating Jacket Summer

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Mares Floating Jacket Summer

Ominaisuudet:

Kaksinkertainen vuorattu neopreeni

Etuvetoketju suojaava pad

Inner anti punktio irrotettava vaahto kellukkeet

Tukiin opettelee uimaan

Ei pelastusliivi, ei suojaa hukkumiselta


Mares Floating Jacket Summer:een kuuluu Mares:n takaama valmistajan takuu. Mares:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme uintituotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. swiminn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Uinnin apuvälineet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Liivittuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri tuote uinti vauva

-

Hyvälaatuisia tuotteita lyömättömään hintaan. Hyvä arvo rahalle. Se on joustava, koska se voi kasvaa yhdessä vauvan (noste voidaan poistaa, kun vauva kasvaa). Lapseni kuten se!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje