`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Michael phelps

Michael phelps Kalista

Michael phelps Kalista

Michael phelps Kalista

  • Michael phelps Kalista
  • Michael phelps Kalista
  • Michael phelps Kalista
  • Michael phelps Kalista

Michael Phelps Kalista

Tuotekuvaus Michael phelps Kalista

Kalista naisten uimapuku tarjoaa tyylikkään muodikkaan siluetin, johon on lisätty rintatukea. Urheilullisen selkänojan ja säädettävän hihnan ansiosta voit taata sekä tarkan istuvuuden että maksimaalisen mukavuuden, jotta voit keskittyä uintiharjoitukseen.

Ominaisuudet:

Urheilullinen

Rintatuki

Säädettävät selkänauhat

Musta vuori edessä

Aqua Infinity -kanka on teknisesti edistyksellinen, hengittävä, 100% polyesterikangas, joka on kloorille kestävä, nopeasti kuivuva ja jossa on UV50 + -suojaus

Erittäin pitkäaikainen kestävyys hikoille ja aurinkovoiteille

Tekniset tiedot:

Aqua Infinity -kanka on 47% PBT- ja 53% polyesteriä


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi uinti verkkokaupastamme. Osta Michael phelps Kalista alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin uinti tuotteisiin Naisten uimahousut ja täydennä varusteitasi swiminn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Michael phelps Kalista

FINA-hyväksytty
Uimapuvut
Rintamerkki tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kangas kuivuu liian nopeasti

-

Kangas on erittäin helppo kuivua, mikä tekee uimapuvusta käytännöllisen päivittäisessä uimaharjoittelussa. Takahihnat ovat erittäin mukavat ja koko vastaavuus on yhtä suuri kuin sellaisilla tuotemerkeillä kuin Speedo, Arena ja Adidas.

Hyvä puku, jos etsit estetiikkaa eikä kestävyyttä

-

Erinomainen puku, hyvä muotoilu, erittäin kauniit värit, se ei ole harjoituspuku, se kuluu helposti. Ole varovainen kokojen suhteen, sillä sivulla annetut tiedot eivät vastaa todellista kokoa. Se tulee liian iso.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje