`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Michael phelps

Michael phelps X-Presso

  • Michael phelps X-Presso
  • Michael phelps X-Presso

Michael Phelps X-Presso

Tuotekuvaus Michael phelps X-Presso

XPRESSO-kilpailuteknologiapuku on suunniteltu Aqua Sphere -nimisen Exo Core -teknologian avulla - yhdistelmä Exo Foil- ja Aqua Core -teknologioita, joilla kullakin on omat ainutlaatuiset ominaisuudet. Näiden kahden kankaan yhdistelmä tuottaa uuden, korkeamman suorituskyvyn.

Ominaisuudet:

Hydrodynaaminen kangas rajoittaa veden imeytymistä

Sidotut saumat vähentävät vetoa ja tarjoavat rakenteelle ja tukelle kehoa

Sisäiset silikonikahvat takaavat tarkan istuvuuden


swiminn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia uinti tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Michael phelps X-Presso? Olet onnekas, sillä swiminn:ssä, Miesten uimahousut katalogissa ja Jammerit kategoriassa, tarjoamme muita uinti tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Michael phelps X-Presso

FINA-hyväksytty
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje