`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Hgel 18 Units

  • Nutrisport Hgel 18 Units
  • Nutrisport Hgel 18 Units

Nutrisport Hgel 18 Units

Tuotekuvaus Nutrisport Hgel 18 Units

Energiainflaation hiilihydraateista harjoituksen aikana voidaan tehdä käyttäen erilaisia ​​lisävarusteita. Geelit, HiGums, baareja, juomia ... he ovat joitakin yleisimpiä esimerkkejä. Kuitenkin jokainen urheilija on mieltymyksiä ja kumoaa kaiken kulutus ylitse muiden. Tekstuuri, maku, muoto ... meillä kaikilla on mieltymyksiä. Se

on tästä syystä NutriSport on kehittänyt uuden HGel, uusi tapa tarjota hiilihydraattien aikana kuntoilu muodossa nestemäisen geelin, joka Se auttaa saanti.

HGel tarjoaa saman yhdistelmän olevan hiilihydraatin tavallista Gel NutriSport, mutta suuremman määrän vettä lisättiin. Se sisältää myös muita ravintoaineita, jotka parantavat urheilijan suorituskykyä, joista tauriini, Graft Aminohapot (L Leusiini, L isoleusiini, L valiini), natrium, kalium ja vitamiineja.

HGel kofeinoitu tarjoaa myös 50 mg kofeiinia Guaranauute.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Nutrisport Hgel 18 Units:n! swiminn:ssa kaikilla Terveys ja ravinto tuotteillamme on täysi Nutrisport:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi uintiverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista uintiyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Nutrisport Hgel 18 Units kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje