`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport HiGums Box 20 Units

  • Nutrisport HiGums Box 20 Units
  • Nutrisport HiGums Box 20 Units

Nutrisport HiGums Box 20 Units

Tuotekuvaus Nutrisport HiGums Box 20 Units

Hiilihydraatit perustuvat energian aineenvaihduntaan, joten siitä tulee olennainen osa urheilijoiden ruokavaliota, koska ne toimivat polttoaineena harjoituksen harjoittamisessa, mikä johtaa välttämättömään urheilullinen suorituskyky.

Blocks HiGUMS tarjoaa hiilihydraatteja puolikiinteinä annoksina, jotka ovat helppo pureskella ja sulatella. Erinomainen vaihtoehto ylläpitää asianmukaista hiilihydraattien määrää harjoituksen aikana ja varmistaa, että syö kalorit, jotka ovat tarpeen toiminnan ylläpitämiseksi ja pelätyn "seinämän" alkamisen viivästyttämiseksi.

Sen aineosista voimme löytää hedelmämehusta luonnollista (joka tarjoaa runsaasti hiilihydraatteja fruktoosia, vähän glykeemistä), haarautuneita ketjuja sisältäviä aminohappoja (BCAA: t. L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini, joita tarvitaan lihaksen tuhlaamisen estämiseen ja väsymyksen hidastamiseen), natriumia ja kaliumia (välttämättömiä suorituskyky heidän osallistumisestaan lihasten supistumisen ja rentoutumisen elektrolyyttien mekanismeihin), vitamiinit (parantavat energiatehokkuutta osallistumalla aineenvaihduntaan).

Lisäksi Cola- ja Citrus-maut sisältävät kofeiinia tehostamaan suorituskykyä stimuloimalla keskushermostoa siten, että lihasten työkyky paranee.

Miksi sinun pitäisi ottaa heidät?
HiGUMS Blocks on ratkaisu jokaiselle urheilijalle, joka vaatii suurempaa energiankulutusta liikunnan aikana, intensiteetistä ja kestosta riippumatta, koska mahdollisuus jakaa saanti eri myyntipisteisiin voi mukauttaa kulutuksensa kunkin yksilön tarpeisiin.

makuja
Sitruuna (kofeiinin kanssa), Cola (kofeiinin kanssa) ja punaiset marjat (kofeiini).

ainekset
Sakkaroosi, glukoosisiirappi, luonnollinen hedelmämehu (7%), hyytelöimisaine (pektiini), happea (sitruunahappo), stabilointiaine (sorbitoli), haarautuneiden ketjujen aminohapot (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), mineraalit (kaliumkloridi, natriumkloridi), vedetön kofeiini, 1,2, vitamiinit (L-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi), aromi, väriaine (E 100) 1 (E 150c) 2 (E 120) 3.

allergeenit
Se ei sisällä allergeenisia aineosia.

Esitys
Laukku 5 yksikköä.

Kuinka käyttää
HiGums ottaa paketin (5 yksikköä) ja energiansaannin harjoituksen aikana.Osta nyt Nutrisport HiGums Box 20 Units niinkin edulliseen hintaan kuin 31.99 $. Nutrisport:n valmistama HiGums Box 20 Units:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. swiminn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille uintituotteille. Tarkastele kaikkia Terveys ja ravinto-osastomme Urheilulisät:a.

Ominaisuudet Nutrisport HiGums Box 20 Units

Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje