`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr

  • Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr
  • Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr

Tuotekuvaus Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr

Heraproteiini Mega +5 on kehitetty proteiinin tarpeet urheilijat, jotka harjoittelemaan tärkeän lihasten kuihtumista.

Ottaen huomioon, että heidän päivittäiset tarpeensa voidaan tavoittaa 1,5 2g / kg / päivä, se on erittäin tärkeää optimoida prosesseja ja sulauttaa nautitun proteiinin kautta sekä täydentää ja yhteisten virtalähde.

Näin ollen, Mega heraproteiini +5 on muotoiltu perustuen heran konsentraattia (heraproteiinikonsentraatti) yhdistelmällä, 5 aineosien synergististä vaikutusta proteiinisynteesiä stimuloiva ja edistää imeytymistä aminohappoja ja proteiinia.

L Leusiini:

L Leusiini on paitsi osa ryhmää Graft Aminohapot (BCAA) erittäin runsaasti lihaskudoksen yksi keskeisistä kappaletta aloittamisen proteiinisynteesiä. Siksi lisärahoitusosuus stimuloi elvyttämiseen lihasten proteiinia harjoittelun jälkeen.

L Arginiini:

L arginiini suosii, esiaste typpioksidin (NO), virtaus ravinteita (aminohappoja tässä tapauksessa) koulutettuja lihasten alueelle. Puolestaan ​​se on myös osoittanut sen stimuloiva vaikutus insuliinin (teho ottoa glykogeenin ja aminohappoja lihasten) ja osallistuu detoksikaatiomenetelmien (ureakierron) organismin.

Proteolyyttiset entsyymit:

Yhdistelmä otteita papaija ja ananas runsaasti proteolyyttisten entsyymien (bromelain ja papaiini), joka lisää kapasiteettia ruoansulatus ja proteiinin imeytymistä.

B6-vitamiini:

tärkeä vitamiini proteiinia aineenvaihduntaa imeytymistä proteiineja ja aminohappoja.

kromi:

Hivenaine mukana glukoosin sääntelyä, joka auttaa pidentämään Insuliinin ja parantaa imeytymistä aminohappoja lihasten tasolle.

Käyttö:

Take 1-2 automaatit koulutuksen jälkeen ja menneisyyden annostelu 90min ensimmäisen laukauksen.

Esittely;

veneet 1800 g ja 900 g.


Jos haluat tietää lisää Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr:sta tai muista Nutrisport-merkkisistä tuotteista Terveys ja ravinto kategoriassa swiminn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia uinti:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Urheilulisät valikoimaamme, mistä voit valita uintituotteita Nutrisport:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr

Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje