`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr

  • Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr
  • Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr

Tuotekuvaus Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr

Osuus on eristetty heraproteiini hiilihydraateilla. Haarautuneita aminohappoja, L glutamiinia AKG, Citrulline malaatti, magnesiumia ja vitamiineja elpymisen vaivaa.

Koostumus per annos (40 g):

Lihasten palautumista:

Isolaatti (14,8 g):

Proteiini on perus ravinne lihasten palautumista. Kaikki mahdolliset lähteistä, "eristetty proteiini" sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja ja erinomainen hyötyosuus. Se imeytyy helposti ja nopeuttaa elpymistä.

Hiilihydraatit (20,0 g):

Yhdistämällä hiilihydraatteja lyhyt ja pitkäketjuisista varmistaa täydentäminen talletusten glykogeenin mahdollisimman tehokkaasti. Hiilihydraatit ovat energiaperustaa kehon niin se on välttämätöntä palauttaa energian tasoilla kuluttama koulutusta ja / tai kilpailun säilyttämiseksi intensiteetti liikuntaa päivittäin.

L glutamiinia (1,0 g):

L Glutamiini on runsain lihaskudoksen, joten sen merkitys prosessissa uudistumista lihaksen aminohappo. Se edistää myös korvaaminen Lihasglykogeeni, lisää solu- nesteytys ja ehkäisee kataboliaa.

BCAAta (1,0 g):

Siirteen Aminohapot (BCAAs) ovat 3 (L Leusiini, L isoleusiini ja L valiini) ja niillä on tärkeä rooli lihasten palautumista prosesseissa. Stimuloida lihasten proteiinisynteesiä mahdollistaa optimaalisen hyödyntämisen ja myös anti catabolic vaikutus.

Tauriini (500 mg):

Tauriini on erittäin runsaasti lihaskudoksen myös osallistuu prosessiin vieroitus aminohappo. Tällä tavoin se edistää lihasten palautumista ja tuotetun jätteen harjoituksen aikana.

Magnesium (150 mg 50% RDA *):

Mineral erittäin tärkeää sekä energia-aineenvaihduntaan prosesseja ja mekanismeja lihaksen supistumisen ja rentoutumista. Tästä syystä sen vaihtaminen on välttämätöntä, jos haluamme välttää lihaskrampit.

vieroitus:

Arginiini ketoglutaraattiin alfa (660 mg):

Kuten edeltäjä typpihapon (NO) oksidi arginiini alfa ketoglutaraattiin edistää virtauksen ravintoaineita lihaksiin ja suurempi hapetus nopeaan ja tehokkaaseen elpymistä.

Citrulline Malate (500 mg):

Citrulline malaatti auttaa puhdistaa kehon poistamalla ammoniakkia ja maitohapon tuotettu harjoituksen aikana ja toimii myös vapaita radikaaleja vastaan ​​syntyvän urheilua.

antioksidantti:

C-vitamiini (30 mg 50% RDA *):

C-vitamiini on antioksidantti, vitamiini, jolla on suuri voima sisällä aineenvaihduntaa. Tämän seurauksena C-vitamiinia suojaa meitä sisäisestä kulumisesta syntyy liikunnan ja hidastaa ikääntymisen ja rappeuttavat prosessit.

suojaus:

B1 (0,7 mg), B2 (0,8 mg) ja B6 (1 mg) (50% RDA *):

B-vitamiineja ovat mukana prosesseissa imeytymistä monia ravinteita, ovat välttämättömiä energian tuotantoon (Onkin tärkeää täydennystä jälkeen fyysisen rasituksen) ja vahvistaa hermoston ja immuunijärjestelmän (muiden toimintojen).

* RDA: suositeltavasta päiväannoksesta

Kuinka käyttää

Liuota 40g (koko mittari) 250 ml (yksi lasillinen) vettä välittömästi käyttämisen jälkeen.

suorituskyky

Pot 800g, kirjekuoret ja 240 ml: n pulloissa.


Ostamalla Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr:n, voit olla varma uintivarusteidesi laadusta. Lisäksi, swiminn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi uintikaupaksesi ja keskity Nutrisport-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. uinti asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Terveys ja ravintovarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr

Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje