`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sailfish

Sailfish Comp

Sailfish Comp

  • Sailfish Comp
  • Sailfish Comp
  • Sailfish Comp

Sailfish Comp

Tuotekuvaus Sailfish Comp

Haluat mieluummin erottaa suorituskykyäsi kuin laitteesi?

Haluat mieluummin käyttää materiaaleja, kun käytät sekä kilpailupäivää että päivittäistä koulutusta? Katsokaa sitten kauempana kuin purjehven Trisuit Comp.

Tämä yksi kappale tarjoaa sinulle miellyttävämpää kuin koskaan ennen uuden leikkauksen ja hengittävän mikropolyamidi-spandeksin yhdistelmää.

Uusi, ohuempi vartalon materiaali ja erittäin nopeasti kuivuva kuitu tarjoavat ihanteellisen hengittävyyden ja täydellisen kosteuden kuljetuksen.

Lisämukavuutta toimittaa pehmustettu vetoketju, nopeasti kuivuva antibakteerinen rei'itetty pad ja pehmeä suljettava elastinen polvinauha, jossa on kudottu silikoni.

Ylimääräinen etutasku, jonka inspiraationa on purjehdusurheilija Patrick Lange, on innovatiivinen yksityiskohta, joka tekee kokemuksestasi Trisuit Compin kanssa ikimuistoisena kilpajuoksuaan.

Tutustu täysin uuteen tasoon.Pidätkö Sailfish Comp tuotteesta? Käy uinti verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Miesten uimahousuttuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki uintituotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Miesten uimahousut valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Sailfish Comp

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Suositeltava käyttötarkoitus
Vetoketjun pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje