`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Speedo

Speedo Speedosculpture Watergem Adjustable

Speedo Speedosculpture Watergem Adjustable

Speedo Speedosculpture Watergem Adjustable

  • Speedo Speedosculpture Watergem Adjustable
  • Speedo Speedosculpture Watergem Adjustable
  • Speedo Speedosculpture Watergem Adjustable
  • Speedo Speedosculpture Watergem Adjustable

Speedo Speedosculpture Watergem Adjustable

Tuotekuvaus Speedo Speedosculpture Watergem Adjustable

Speedo Sculpture Watergem Adjustable on suunniteltu satunnaiseen käyttöön, koska siinä on 73% polyamidia ja 27% elastaania , jotka vaikka joustavat ja joustavat eivät ole yhtä kestäviä uima-altaan kemikaaleille kuin muut kankaat.

Tämä naisten uimapuku tarjoaa hyvän tuen rinnassa, koska rinnan alla on joustavia saumoja ja vahvistettu vuori. Lisäksi se antaa vatsan hallinnan mesh free -valetun tekniikan ansiosta.

Sen muotoilu sisältää ohuet hihnat, U-muotoisen selän ja V-pääntie houkuttelevalla kiireisellä yksityiskohdalla, joka antaa modernin ja naisellinen kosketus. Vaikka FINA ei hyväksy tätä koko uimapukua , siinä on materiaaleja, jotka kestävät kymmenen kertaa pidempään kuin muut kankaat, ja voit käyttää sitä menemällä kylpylään, lomalle tai uima-altaalle.

Speedo Sculpture kokoelma silottaa, muotoja ja tukee kaikissa oikeissa paikoissa mukava, imarteleva istuvuus, antaa todellisen kehon luottamusta ja vedestä.


Made for uinti, kangas, joka kestää jopa 10 kertaa pidempään kuin muut uida kankaat - täydellinen valinta kylpylä taukoja, lomia ja allas istuntoja.Ominaisuudet:


Parantaa käyrät naisellinen touch

V pääntie pidentää ylävartaloa kasvava keventämällä vaikutus

Mairitteleva rypytetty rintakuva yksityiskohtaisestiTekniset tiedot:


Koostumus: 73% PA / 27% EA


Rakastatko uinti:a? Hanki oma Speedo Speedosculpture Watergem Adjustable ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Speedo:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Naisten uimahousut tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman uinti mallit, useimmat Uimapuvut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukavasti

-

Istuu hyvin ja näyttää hyvin suuremmille rintoille. Hihnat ovat riittävän leveät ja mukavat käyttää.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje