`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Speedo

Speedo Tri Comp Full Sleeved

Speedo Tri Comp Full Sleeved

Speedo Tri Comp Full Sleeved

Speedo Tri Comp Full Sleeved

  • Speedo Tri Comp Full Sleeved
  • Speedo Tri Comp Full Sleeved
  • Speedo Tri Comp Full Sleeved
  • Speedo Tri Comp Full Sleeved
  • Speedo Tri Comp Full Sleeved

Speedo Tri Comp Full Sleeved

Tuotekuvaus Speedo Tri Comp Full Sleeved

Speedo Tri Comp -hihapuku on valmistettu aloittelijoille, koska se tarjoaa joustavuutta, mukavuutta ja nopeutta ensimmäisissä harjoituksissaan avovedessä, uinnissa tai triatlonissa .

Tämä pitkä uimapuku on suunniteltu Y39-kumilla , kestävä ja joustava, joka suojaa myös meren korkeilta lämpötiloilta. Voit liikkua aina helposti ja vapaasti uskomattoman joustavuuden ja kelluvuuden ansiosta.

Vakauttava ydin auttaa pitämään sinut ajan tasalla, kun taas Maximotion + -teknologia antaa sinulle laajan liikekulman . Tässä triatlonipukussa on matalaprofiilinen kaulus, joka estää veden pääsyn ja estää turvotusta jokaisen iskun aikana.

Speedo TriathELITE märkäpuvut on rakennettu koulutusta ja kilpailevat ja on suunniteltu tarjoamaan täydellisen tasapainon suorituskykyä, toimivuutta ja mukavuutta.


Ominaisuudet:


- Tri-COMP ominaisuuksia Yamamoto Super Composite Skin (SCS) Pinnoite strategisesti sijoitettu rinnassa paneeli vähentää enemmistö veden kitkaa ja on Super-Stretch-paneelit.


- Yamamoto 39 kumipehmustettu on erittäin vilkasta, pehmeä ja joustava liikkumisvapautta.


- Super Stretch paneelit tarjoavat suurempaa joustavuutta.


- Saumaton liimattu pinnat parantaa hydrodynaamista virtausta.


- Joustava kainalo paneelien optimaalista liikerataa ympäri olkapäät ja takaisin.


Speedo Tri Comp Full Sleeved:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, uinti verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Speedo Tri Comp Full Sleeved. Puvut tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje