`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spetton

Spetton Triton

  • Spetton Triton
  • Spetton Triton

Spetton Triton

Tuotekuvaus Spetton Triton

Monofins ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1972 ja on käytetty Räpyläuinti kilpailuissa eversince.These evät ovat nyt käytetään merellä, järvissä, pintauinti, uniapnea ja vapaasukelluksen. Suunniteltu käytettäväksi miesten ja naisten kaikenikäisille.

Spetton Triton:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Monoräpylättuotteita Kuntouinti kategoriastamme omasta uinti verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Spetton-tuotteita swiminn:ssa, löydät laajan valikoiman uintituotteita, joista voit olla kiinnostunut. Spetton on sitoutunut kehittämään ja parantamaan uintikokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje