`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Suunto

Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR

  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR

Tuotekuvaus Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR on GPS-kello, josta olet aina unelmoinut. Täydellinen mukanasi treeneissä tai seikkailuissa, jotka päätätte tehdä. Tämä laite ohjaa sinua kaikissa vaiheissa, jotka tarjoavat kaikki turvaohjeet, jotka ovat tarpeen määränpäähän saamiseksi.

Noudata reitin ylösnousemien ja laskujen korkeusprofiilia harjoituksen aikana suoraan kellosta. Kytke kello langattomasti älypuhelimeen ja käytä ilmaista Suunto Movescount App -ohjelmaa kellon asettamiseksi mistä tahansa ja rikastuttamalla, elvyttämään ja jakamaan seikkailusi.

Run, swim, cycle, walk, ski… I believe one day I will have to decide on a sport, no? That, or monitor multisport devices such as the Ambit series by Suunto, capable of monitoring all of my activities with Swiss precision.


Aiotko hankkia itsellesi suositun Suunto Ambit3 Peak HR:n? Kaikki Suunto-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Suunto Ambit3 Peak HR jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme swiminn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman uinti varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (31)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea tuote ja erinomainen palvelu!

-

Hämmästyttävä tuotteen laatu ja erittäin kilpailukykyinen hinta! Ensimmäinen kerta kun ostin tästä verkkokaupasta / verkkosivustolta, ja olin todella vaikuttunut siitä, kuinka nopeasti tilaukseni tuli NZ: ään edes ennennäkemättömän ajan! Teemme joukkueen! Ansaitset yli 5 tähteä! Ostamme ehdottomasti uudelleen.

Hieman iso pienille ranteille

-

Hieman kookkaampi kuin toivoin, joten se on melko iso pienessä ranteessani. Et ole vielä käyttänyt kelloa kunnolla, mutta näyttää helpolta selata valikkoa jne., Mikä on hienoa.

Ambit 3 -huippu

-

Erittäin täydellinen kello, helppokäyttöinen. Täydelliset toiminnot vuoristoon. Luotettava sykemittari. Erityisen hyvä akunkesto.

Suositus

-

erittäin hyvä! erinomainen vastine rahalle, nopea toimitus. Täysin tyytyväinen.

Paras kello

-

Paras kello, joka minulla on toistaiseksi. Tämä on toinen ostamasi malli. Tässä kellossa on kaikki tarvitsemasi tosissaan vuorille juoksemiseen tai patikointiin.

Suunto ambit3 -huiput

-

Erinomainen tuote ja hyvä vastine rahalle.

Suunto ambit3: n huipputunti

-

Olen erittäin tyytyväinen tämän kellohankintaan, erinomaiseen valikkoon, monitoimintoon. Kiitos

Super !!

-

Nopea toimitus, hyvä tuote toivomusten mukaan. Hintataso on Euroopan laajuinen huippu.

Suositeltava

-

Erittäin hyvä katsella, peittää odotukset! Periaatteessa perustuu vuoristoon, vaikka se noudattaa muissakin tieteenaloissa ohjelmoitua. suositeltava

Hyvin ottaa huomioon

-

Se on kello, joka on tehty monimutkaisimpiin seikkailuihin. Hyvä akku, erittäin suuri tietoloki, GPS, reittiseuranta jne. Mitä enemmän sitä käytät, sitä enemmän se yllättää. Hinta on erittäin edullinen. Sivun vastaus tilaus- ja toimitushallintoon on ollut erittäin hyvä. Suosittelen sitä 100%.

Laadukas monikäyttöinen kello

-

Uskomaton kello. Voimassa kaikessa mitä kuvitellaan. Erittäin hyvä akunkesto GPS: n kanssa. Tallenna kaiken tyyppiset tiedot. Se mahdollistaa reittien lataamisen. Kaikki erittäin edulliseen hintaan. Nopea toimitus. 100% suositeltavaa

Suunto ambit3 huippu tunti

-

Hyvä kello ja hyvä hinta! Odotin sitä hyvin kauan. Näytöt osoittavat korkeuden. Suosittelen!

Suuri kello

-

Kello on suuri. Siinä on niin monia toimintoja, jotka sinun on käytettävä online-oppaassa todella perusteellisesti, jotta voit oppia ne kaikki. Minulle tärkeimmät kohokohdat ovat: erittäin tarkat sykelukemat sykevyöllä; 50%: n valonheitin voi toimia pienenä taskulampuna, 100% se valaisee keskikokoisen huoneen. 3 päivän käytön jälkeen 2 x 40 minuutin harjoituksella gpsillä kello on edelleen 96%: n akku. Heikot kohdat ovat hyvin vähäisiä eivätkä niitä häiritse ollenkaan, ja itse asiassa olen löytänyt vain yhden: Bluetooth-yhteys on heikko, puhelimen ilmoitukset näkyvät vain kelloni näytössä, jos en ole enempää kuin 5 7 metrin päässä älypuhelimestani. Tietoja Trekkinnistä: toimitus oli nopeaa, vaikka se saapui yhden työpäivän kuluttua arvioidusta (se voi olla Itävallan osuma), mutta minun olisi pitänyt odottaa ostolla (mutta et voi: D), koska se oli 290 € - s ja nyt on kuin 250 €, mutta se on minun vikani :) Kaiken kaikkiaan hyvä tuote, joka on hintansa arvoinen, erittäin kestävästi ostaisi jälleen!

Sunnto-kentän 3 huippu

-

Suuri paras

Mahtavaa !!

-

Täydelliseen hetkeen.

Erittäin hyvä

-

Pidän todella tuotteesta ja toimitin myös nopeasti.

Tuote 100% suositeltava

-

Olen testannut sitä viikon ja mielestäni kerralla. Se on kaikkea mitä tarvitset ja enemmän seurata liikuntaa. Tämä on investointi, joka maksaa itsensä ajan turvallisesti. Erittäin suositeltavaa.

Hyvä monitoiminen kello

-

Huomasin koska QQ viikkoa. On suuri vaellus, juoksu. Testi muuhun toimintaan ... Joka tapauksessa suosittelen sitä tarkkuutta

End sydän mittaus

-

Mikä on mitta sykemittarin?

asiantuntijamme vastaavat

Hei! se on säädettävä hihnojen pituus (koko M); pituus 640 mm minimi, maksimi pituus 940 mm. Hihna leveys 30 mm. Kiitos!

Katsella

-

-monitoimilaite, Olen vain aloittaa käytön ja mielestäni se vie aikaa omaksua kaikkia teknisiä mahdollisuuksia. Tästä riippumatta yksityiskohtia ei ole juurikaan ole täydellisempää, varsinkin ihmisille, jotka haluavat minulle käytännössä paljon toimintaa, että löydämme tässä katsella

Suunto huippu ámbit3

-

Goodnight halusi tietää, jos Ambit peak3 voi tallentaa tiellä ja seuraa sitä Lugo palata näytön tila, joka lähtee reitti ja Giando yläpuolella. kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Kyllä, voit tallentaa ja seurata omia polkuja vuorokauden. terveiset

Olennainen

-

Superb katsella. Helppo käyttää. Intuitiivinen. Movescount ohjelmisto antaa täyden info. Se on hieman iso tytön ranteen mutta olen hyväksynyt epäröimättä.

Olennainen

-

Superb katsella. Helppo käyttää. Intuitiivinen. Movescount ohjelmisto antaa täyden info. Se on hieman iso tytön ranteen mutta olen hyväksynyt epäröimättä.

Suunto smart sensor

-

Hei, mikä on koko älykäs anturi vyön? S? M? L?

asiantuntijamme vastaavat

hi! laatikko sisältää: Suunto Ambit3 Musta Peak, Suunto Smart Sensor ja mustan sykemittausvyö (koko M), USB-kaapeli, pikaopas, takuu pakkausselosteessa. Kiitos!

Hienoa!

-

Paketti sai nopeasti ja hyvin pakattu. Hyvä hinta, osoittaa, että suosittelen kaikille. Epäröin ei ostaa sinulta! :)

Hienoa!

-

Hyvä tuote ja hyvä hinta: Suosittelen kaikille! Nopea toimitus ja hyvin pakattu. Epäröin ei ostaa sinulta! :)

Alls super

-

Tuotteen hyvä hinta hyvä saatavuus hyvä. Ilo taas, voin vain suositella!

Oikein hyvä

-

Täydellisessä aika

Yhteensopiva android

-

Huomenta, tämä malli ei ole enää yhteensopiva Android? Tervehdys ja kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hyvää huomenta, se on yhteensopiva Android. terveiset

Älykäs anturi

-

Hei, Onko se älykäs anturi, joka on mukana?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, älykäs anturi on mukana. RGDS

-

Onko Suunto piiriin 3 huippu Arvoisa lukien sykevyön ja laturi?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä on mukana :)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje