`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Suunto

Suunto Ambit3

Suunto Ambit3

Suunto Ambit3

  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3

Suunto Ambit3

Tuotekuvaus Suunto Ambit3

Suunto Ambit3 Peak on GPS-kello, josta olet aina unelmoinut. Täydellinen mukanasi treeneissä tai seikkailuissa, jotka päätätte tehdä. Tämä laite ohjaa sinua kaikissa vaiheissa, jotka tarjoavat kaikki turvaohjeet, jotka ovat tarpeen määränpäähän saamiseksi.

Noudata reitin ylösnousemien ja laskujen korkeusprofiilia harjoituksen aikana suoraan kellosta. Kytke kello langattomasti älypuhelimeen ja käytä ilmaista Suunto Movescount App -ohjelmaa kellon asettamiseksi mistä tahansa ja rikastuttamalla, elvyttämään ja jakamaan seikkailusi.

Run, swim, cycle, walk, ski… I believe one day I will have to decide on a sport, no? That, or monitor multisport devices such as the Ambit series by Suunto, capable of monitoring all of my activities with Swiss precision.


Osta nyt Suunto Ambit3 niinkin edulliseen hintaan kuin 213.99 $. Suunto:n valmistama Ambit3:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. swiminn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille uintituotteille. Tarkastele kaikkia Elektroniikka-osastomme Rannekellot:a.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (19)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin hyvä kello vuorikiipeilijöille

-

Hinta on erinomainen kiipeilijöille budjetilla. Jos et tarvitse pinnallisia ominaisuuksia, kuten kosketus- ja värinäyttö, spotify-ohjaus jne. ... tämä kello sopii sinulle. Sillä on erittäin pitkä akun käyttöikä, se näyttää korkeuden, säätiedot, jotka perustuvat ilmanpaineeseen, auringonnousun ja auringonlaskun aikaan.

Aiheesta

-

Haluan tietää, näkyykö korkeusmittari näytöllä, kun teet toimintaa

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Kyllä, voit tarkistaa korkeuden toiminnan aikana. Kiitos kysymyksestäsi

Hieno kello.

-

Hei, etsin tarkkaa GPS-kelloa, ja Suunnon kanssa olen löytänyt sen, koska siinä on BAROMETER GPS ja se on erittäin tarkka. Rakastan sen akunkestoa, voin kestää jopa 2 viikkoa lataamatta sitä. Kauppa on lähettänyt tuotetta erittäin nopeasti, ja olen jo ostanut useita asioita polkujuoksulle ja annan heille 10.

Suunto

-

Täydellinen kello odotusten mukaan, hyvä toimitus DHL: ltä, koska he pitivät jatkuvasti yhteyttä seurantaan, muuten PostNL: n toinen odottava lähetys ja minulla on päiviä ilman lähetyspäivitystä.

Kiitos, että tuote oli myöhässä, mutta se saapui hyvin

-

Annan sinulle lämpimän tervehdyksen, tilaus kesti normaalia kauemmin, mutta se saapui hyvässä kunnossa, siksi arvostan heitä viidellä tähdellä. Olosuhteista huolimatta heillä oli aina hyvä hoito ja taipumus.

Vanha kunnia

-

Tämä kello on tarkka ja kaikki mitä haluat, siinä on kaikki mitä voit pyytää kellolta mittauksen suhteen. Ainoa asia, jonka canvia modernimpien veljiensä kanssa on, on liitettävyys ja kosketusnäyttö. Uudet ovat helpommin intuitiivisempia ... Mutta tämä on vanha kunnia. Se toimii mitä haluat ja jatkaa sotaa uusille gammille.

Aluksi onnellinen

-

En ole vielä käyttänyt sitä pensaassa, mutta ensi silmäyksellä pidän sen toiminnallisuudesta ja estetiikasta.

Hr ranteessa?

-

Mittaako tämä kello ranteen sykettä vai onko rintahihna ostettava?

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Tässä mallissa ei ole sisäänrakennettua sykeanturia, sinun on ostettava erillinen hihna. Kiitos kysymyksestäsi!

Halpa ja hyvä

-

Vaikka se on vanha tyyli, se on täysin toimiva ja halpa, erittäin hyvä.

Suunto ambit3

-

Suuri kellot ja hyvä myymälä.

Erittäin tarkka ja luotettava

-

Oma Ambit3Peak on yli vuosi ja nautin siitä erittäin paljon, koska se on erittäin luotettava rautatiekalastus, joka on osoittautunut luotettavaksi yhä uudelleen. Hyvin onnellinen

Android

-

Hyvä päivä Suunto alle piikin 3 on yhteensopiva Android sovelluksia? kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Kyllä, Suunto Ambit 3 Peak on yhteensopiva Movescount Android App -sovelluksen kanssa.
Terveiset.

Muistaa

-

Hyvää päivää. ensimmäistä kertaa ostaa varastoon, huolissaan tuote (joka oli laadullisia kuin väärennettyjä järjestyksen käyttöön), huolissaan siitä, mitä olisi tuonut merenkulku, sähköposti Venäjä ei ole luotettava yritys viime vuosina. mutta myymälä toimi täydellisesti tuotteen laatu tavaroiden lähetyksen tehdyt maksupäivänä, järjestys Venäjän Krasnodarin alueen maksamisen jälkeen toimitettiin 15 päivää. kaikki on kunnossa. tuntia työtä muutaman päivän alkaa nauttia täydellä kuormituksella (reitit, GPS, uinti).

Suuri

-

Erittäin tyytyväinen, nopea toimitus. Mikään Super väärässä.

Suunto piiriin 3 huippu

-

Erittäin tyytyväinen tähän "rannetietokone" mukana minua joka päivä kaikessa toiminnassani, vuorilla kuin teillä. Suosittelen sitä kaikille urheilijoille, jotka haluavat olla salattuja tietoja niiden toimintaan.

Suunto

-

Hr johtaa myös bändin?

asiantuntijamme vastaavat

NO, HR bändi ei sisälly hintaan. Version mukana tulevalla HR on: https://www.trekkinn.com/montana/suunto-ambit-3-peak-hr/643083/p Tervehdys.

Minulle paras katsella vuoren ilman poikkeuksia

-

Minulle paras katsella Mountain, ei poikkeuksia. Olen sitä vain yksi päivä, kaikki täydellinen, kiitos!

Järjestys

-

Erittäin hyvä valinta, olisi vahvasti

Tekninen ominaisuus

-

Hei, voit antaa minulle erot osoittaa Ambit 3 Peak Sapphire, musta ja Ambit 3 pystysuora kiitos siitä selvennystä, koska en löydä näitä kohteita, että teknisten esiintyvät sydämellisesti

asiantuntijamme vastaavat

Erot ovat: Ambit 3 Pic Zaphire - Paino 92g -Zpahire crystal - Silikoni - Batery 30 päivällä tila / 20, 30, 200 tuntia 3 Ambit GPS Pic Musta muoti - Paino 89gr - Mineraalilasi - Eslatomtre- Batery 30 päivää aika tilassa / 20, 30, 200 tuntia 3 Ambit GPS Vertical mode - Paino 74g - mineraalilasi - elastomeeri - Batery 14 päivää aikaa muoti / 10, 15, 100 tuntia GPS-tilassa - korkeusmittarin ja bormeter sisällä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje