`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Australia Kangaroo Signal Pro Resist

  • Turbo Australia Kangaroo Signal Pro Resist
  • Turbo Australia Kangaroo Signal Pro Resist

Turbo Australia Kangaroo Signal Pro Resist

Tuotekuvaus Turbo Australia Kangaroo Signal Pro Resist

Nainen yksiosainen uimapuku Mukava istuvuus. Litteät saumat. Täysin vuorattu edessä. Ohuet hihnat antavat suuremman liikkeen ja vähentävät rusketuslinjoja. Pitkäkestoinen kangas. Pitkäkestoinen väri- ja kloorinkestävä.
Tekniset tiedot:
Kankaan sisältö: 55% PBT, 45% polyesteri.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään swiminn:ssa, omassa uintivarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Uimapuvuttuotteita suoraan Turbo:lta. Kysy meiltä lisää uintituotteista, kuten Turbo Australia Kangaroo Signal Pro Resist, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Turbo Australia Kangaroo Signal Pro Resist

FINA-hyväksytty
Uimapuvut
Rintamerkki tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje