`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Australia Kangaroo Signal

  • Turbo Australia Kangaroo Signal
  • Turbo Australia Kangaroo Signal

Turbo Australia Kangaroo Signal

Tuotekuvaus Turbo Australia Kangaroo Signal

Nainen yksiosainen uima-asu Istuvuuden. Flat lukittu saumat. Täysin vuorattu edestä. Ohut hihnat, jotka mahdollistavat suuremman liikkuvuuden ja vähentää tan linjat. Pitkäikäinen kangas. Pitkäkestoinen väri ja klooria kestävä.Tekniset tiedot:


Kangas sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Mitä mieltä olet Turbo Australia Kangaroo Signal:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet uintiverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Turbo:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Naisten uimahousuttuotteille.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen palvelu

-

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje