`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Australia

  • Turbo Australia
  • Turbo Australia

Turbo Australia

Tuotekuvaus Turbo Australia

Vastus on nimi:


Duratech antichlorineAnsiosta kestää hyvin klooria, 20 kertaa suurempi kuin Lycra löytyy perinteisen uimahousut, tämä kangas on ihanteellinen koulutus ja jokapäiväiseen käyttöön.


Lisäksi se mukautuu täydellisesti, jolloin liikkeet vielä mukavampaa.


Ja se on nopeasti kuivuva.


Tutustu nyt kaikkiin Naisten uimahousut tuotteisiimme, jotka löydät swiminn:sta, kuten Turbo Australia. Osta nyt Turbo Australia ja säästä paljon puhdasta rahaa Uimapuvut tuotteista. Lisäksi, Turbo-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että uintiverkkokaupastamme voit löytää Turbo Australia:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? swiminn:n Naisten uimahousut tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä uimapuku

-

Oikein hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje