`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Born To Swim Thin Strap

  • Turbo Born To Swim Thin Strap
  • Turbo Born To Swim Thin Strap

Turbo Born To Swim Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo Born To Swim Thin Strap

Naisten yksiosainen uimapuku Mukava istuvuus. Litteät lukitut saumat. Täysin vuorattu edessä. Ohut hihnat, jotka mahdollistavat suuremman liikkeen ja vähentävät rusketuslinjoja. Pitkäkestoinen kangas. Pitkäkestoinen väri ja kloori kestävä.

Tekniset tiedot:

Kankaan sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Löydä etsimäsi Turbo Born To Swim Thin Strap verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Naisten uimahousuttarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Uimapuvut:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan swiminn:sta.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje