`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Brave Revolution

Turbo Brave Revolution

  • Turbo Brave Revolution
  • Turbo Brave Revolution
  • Turbo Brave Revolution

Turbo Brave Revolution

Tuotekuvaus Turbo Brave Revolution

Turbo REVOLUTION-uimapuvut on valmistettu samasta kankaasta kuin miesten vesipuskut, joten tämä on erittäin vahva ja kestävä uimapuku. Siinä on vahvistetut saumat ja ohuet taipuisat likrahihnat lujuuden ja mukavuuden parantamiseksi. Tämä uimapuku on suunniteltu kahdesti päivässä käytettäväksi. Tämä värikäs uimapuku tarjoaa todella mukavan naisille ja tytöille. Värit pysyvät elinvoimaisina eliniän ajan ja niissä on turvalliset, litteät saumat. Se on vuorattu kokonaan eteen, jotta se ei pääse läpi. Ohuet hihnat antavat suuremman liikkumisen ja auttavat sinua saamaan paremman aurinkokerran. Kangas on erittäin pitkäikäinen, se ei tapahdu rohkeasti ja menettää joustavuuttaan. Tarjoaa kestävän väri- ja kloorinkestävyyden.Turbo käyttää maailman tiukinta antikloorikangasta. Todettu kestävän vaikeassa klooriympäristössä. Tämä uimahousut ovat ihanteellisia pitkiä harjoituksia varten uima-altaalla tai merellä, koska ne eivät hiero mukavan istuvuutensa vuoksi. Tämä uimahousut sopivat täydellisesti uimiseen, vesipalloon, sukellukseen ja moniin muihin vesiurheilulajeihin. Turbo-uimapuvun mukavuus ja istuvuus ovat kuin mikään muu. Turbo perustettiin yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt kiistatta yksi maailman johtavista uimapukubrändeistä. Turbo-uimahousutuotteita on valittu tuhansien kilpailevien uimareiden keskuudessa.sukeltajia, synkronoituja uimareita ja vesipolojoukkueita ympäri maailmaa.
sukeltajia, synkronoituja uimareita ja vesipolojoukkueita ympäri maailmaa.
sukeltajia, synkronoituja uimareita ja vesipolojoukkueita ympäri maailmaa.


Turbo Brave Revolutiona on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Turbo:n tuotteita, kuten Brave Revolution, löydät ne omasta uinti verkkokaupastasi swiminn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. swiminn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä uinti varusteita Turbo:lta.

Ominaisuudet Turbo Brave Revolution

FINA-hyväksytty
Uimapuvut
Rintamerkki tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Turbo on erinomainen !!!

-

Rakastan Turboa, sen lisäksi, että sillä on erinomainen laatu, ne ovat kauniita pukuja, joilla on erittäin omaperäinen muotoilu, erinomainen osto, suosittelen sitä 100!

Kaunis

-

Mukava tuote

Kaunis

-

Hyvä on. Mukava tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje