`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Brazil II Thin Strap

  • Turbo Brazil II Thin Strap
  • Turbo Brazil II Thin Strap

Turbo Brazil II Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo Brazil II Thin Strap

Tuotteen Kuvaus

Tämä naisten uimapuku tarjoaa todella mukava. Värit pysyy elinvoimaisena ja siinä on turvallinen, tasainen lukittu saumat. Se on täysin vuorattu edestä varmista, että se ei näy läpi. Ohut hihnat mahdollistavat suuremman liikkuvuuden ja auttaa saamaan paremman rusketusta. Kangas on hyvin pitkäikäinen, se tahdo kaikkea mene roikkuva ja menettää sen joustavuus. Tarjoaa pitkäkestoisen värin ja kloorin vastarintaa.

Kangas Sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.

Turbo käyttää maailman vaikein anti kloori kangas. Osoittautunut kestää ankarissa klooria ympäristössä. Tämä uimahousut sopii pitkä koulutustilaisuuksia altaassa tai merellä, koska se ei hankaa ansiosta mukava käyttää. Tämä uimahousut on täydellinen uinti, vesipallo, sukellusta ja monet muut vesiurheilua. Mukavuutta ja istuvuus on Turbo uimapuku on kuin mikään muu.

Turbo on perustettu yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt kiistatta yksi maailman johtavista uimahousut tuotemerkkejä. Turbo uimahousut tuotteet valitaan tuhansia kilpailukykyinen uimaria. sukeltajat, synkronoitu uimareita ja waterpolo joukkueita ympäri maailmaa.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Turbo Brazil II Thin Strap:n! swiminn:ssa kaikilla Naisten uimahousut tuotteillamme on täysi Turbo:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi uintiverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista uintiyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Turbo Brazil II Thin Strap kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje