`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Brazil Thin Strap

Turbo Brazil Thin Strap

  • Turbo Brazil Thin Strap
  • Turbo Brazil Thin Strap
  • Turbo Brazil Thin Strap

Turbo Brazil Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo Brazil Thin Strap

Tämä vilkas bikinit pitää sen ihanissa väreissä ilman poistumassa. Sen todella mukava ja valmistettu todella korkea. Mukana turvallinen, tasainen lukittu saumat. Se on täysin vuorattu edestä varmista, että se ei näy läpi. Ohut hihnat mahdollistavat suuremman liikkuvuuden ja auttaa saamaan paremman rusketusta. Kangas on hyvin pitkäikäinen, se tapa mennä roikkuva ja menettää sen joustavuus. Tarjoaa pitkäkestoisen värin ja kloorin vastarintaa.

Tekniset tiedot:

materiaali:

55% PBT, 45% polyesteriä.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Turbo Brazil Thin Strap:n! swiminn:ssa kaikilla Naisten uimahousut tuotteillamme on täysi Turbo:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi uintiverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista uintiyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Turbo Brazil Thin Strap kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje