`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Che Guevara

  • Turbo Che Guevara
  • Turbo Che Guevara

Turbo Che Guevara

Tuotekuvaus Turbo Che Guevara

Tämä Turbo-uimapuku on erityisesti suunniteltu pelaamaan Water Poloa. Leveät hihnat tarjoavat täydellisen liikkumisvapauden ja täydellisen pidon. Se sopeutuu täydellisesti vartaloon ja vaikeuttaa uimapuvun tarttumista Water Polo -pelien aikana. Se on tehty markkinoiden parhaimmasta kankaasta, kaksinkertaisella etuvuorella. Se kestää uima-altaan klooria ja UV-säteitä. Ja tästä syystä sen värien voimakkuus säilyy toistuvalla käytöllä ajan myötä.
Ominaisuudet:
Vahvistetut saumat
Leveät hihnat
Takana vetoketju ja zip lokijärjestelmä
Täysi etuvuori
Kloorinkestävä
Kestävät värit
Tekniset tiedot:
Koostumus: 55% polyesteri PBT, 45% polyesteri


Tunnetko jo kaikki Turbo Che Guevara:n ominaisuudet? swiminn:ssa, valikoimme uintituotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Naisten uimahousuttuotteita, tsekkaa koko Uimapuvut valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Turbo, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien uinti asiantuntijoidemme testaamia!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje