`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Graffiti London

  • Turbo Graffiti London
  • Turbo Graffiti London

Turbo Graffiti London

Tuotekuvaus Turbo Graffiti London

Tämä Turbo-uimapuku on erityisesti suunniteltu pelaamaan Water Poloa. Leveät hihnat tarjoavat täydellisen liikkumisvapauden ja täydellisen pidon. Se sopeutuu täydellisesti vartaloon ja vaikeuttaa uimapuvun tarttumista Water Polo -pelien aikana. Se on tehty markkinoiden parhaimmasta kankaasta, kaksinkertaisella etuvuorella. Se kestää uima-altaan klooria ja UV-säteitä. Ja tästä syystä sen värien voimakkuus säilyy toistuvalla käytöllä ajan myötä.
Ominaisuudet:
Vahvistetut saumat
Leveät hihnat
Takana vetoketju ja zip lokijärjestelmä
Täysi etuvuori
Kloorinkestävä
Tekniset tiedot:
Koostumus: 55% polyesteri PBT, 45% polyesteri


Jos etsit uintivarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu swiminn:aan. Turbo:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla uintituotteilla on täysi Turbo:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten uimahousut kategorioista ja tutustu laajaan Naisten uimahousut tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Turbo Graffiti London on paras tuote uintitavoitteidesi saavuttamiseksi.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje